Reklam

Kanada - Tyskland

12 maj 2016 at 21:15 - Internationellt
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0

Kanada har gjort 20 mål på tre matcher

De har inte bara gjort flest mål i turneringen utan de har även släppt in minst. Med 20 gjorda mål och två insläppta hamnar laget på +18. Ett minst sagt imponerande facit och frågan är vilket lag som klarar av att stå emot ishockeyns hemland.

Tyskland är inget motstånd som ska underskattas, de slog Slovakien med övertygande 5-1 i senaste matchen vilket tog de upp på en femteplats i grupp B. Men att de har vad som krävs för att slå Kanada är väl att hoppas på för mycket. Även om en riktig skrällvinst hade varit underhållande och oerhört stort för Tyskland som nation är det alldeles för mycket att hoppas på.

Överraskningen i Kanada är backen Michael Matheson som är den enda AHL-spelaren i truppen. En lovande back som med all säkerhet kommer ta klivet och bli en producerande och spelskicklig back i NHL. Han har hittills stått för två mål och två assist på tre matcher och ligger på en fjärde plats i backarnas poängliga.

Mitt tips

Kanada kommer givetvis gå för fullt och inte spara på något. Tyskland kommer få det tufft att försvara sig mot det skickligaste laget i hela turneringen. Att Tyskland gör fler än ett mål i matchen känns inte speciellt rimligt med tanke på hur bra den kanadensiska defensiven fungerat. Så frågan är hur många mål kommer Kanada att göra ikväll?

[bookmaker_bonus id=6]

Jag tror på en målfest, precis som det varit i de tre matcher Kanada hittills har spelat. Så därför jag har spelat på att det kommer bli över 7.5 mål i matchen till oddset 2.30 hos NordicBet.
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback