Reklam

Joe Clarke/Marius Copil - Marcus Daniell/Philipp Oswald: 1

Matchcenter
1 juli 2021 at 18:30 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 4, All England Club
27 jun 2021 at 10:40 (Uppdaterad 1 jul 2021 at 20:15) 27/06
59
0
Chans (1-2): 19-81%
Spelvärde: 123,50%
Lägsta spelbara odds: 5,26
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Det sker alltid några stadiga skrällar i första rundan av Wimbledondubbeln och här har vi en möjlig sådan.

Tycker det känns som ett intressant par, Clarke/Copil. Copil har hittat en riktig toppform senaste veckorna på gräset och imponerat rejält. Dessutom har Copil rejäla framgångar i dubbel sen tidigare. Han är en duktig dubbelspelare även om det inte syns på hans ranking då han sällan spelar dubbel numera. Clarke kan gräs hur bra som helst och dubbel på det här underlaget borde passa honom riktigt bra.

Daniell/Oswald är ett starkt par på atp-touren och underlag spelar dem ingen roll. Det som ska sägas är dock att de är ett bra par, som är högt rankat, men de är ändå förhållandevis möjliga att hänga med. Det är inte som att det blixtrar om dem direkt utan det är stabiliteten över tid som är deras grej. Om ett motståndarpar har en riktigt bra dag finns möjligheten tveklöst där att slå dem.

En sak till ska nämnas när det gäller Wimbledondubbeln. Singelspelarna kämpar ofta lite mer än de gör i alla andra dubbelturneringar. Wimbledon är speciellt och de ser sin möjlighet att få med sig något från dubbeln när de kanske inte har möjlighet att gå så långt i singel.

6,50 hos Bethard på Clarke/Copil är för mig helt enkelt spelvärt. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback