advert

Jo Wilfried Tsonga - David Goffin: 1

Matchcenter
26 november 2017 at 13:40 - Tennis, Davis Cup
26 nov 2017 at 09:11 (Uppdaterad 26 nov 2017 at 16:30) 26/11
66
0

Chans (1-2): 49-51%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Davis Cup. Underlag: Hardcourt.

Kan ett läge bli så mycket skönare än det Tsonga har i den här matchen? Jag vet inte riktigt faktiskt. Tveksamt skulle jag säga.

Han går in till den här matchen med vetskapen att hans land med största säkerhet kommer vinna Davis Cup oavsett hur hans egen match idag slutar. Det ska väldigt mycket till för att Pouille eller Gasquet, vem de nu väljer, ska förlora den avslutande matchen mot Darcis. Men om Tsonga vinner här är allt över, och han blir den stora hjälten. Den chansen hade nog ingen tackat nej till.

Han möter en högre rankad spelare här. Goffin har staplat enormt fina prestationer på hög senaste veckorna. I fredags var han också otroligt bra. Det är därför oddsen ser ut som de gör här. Men hur länge kommer Goffin kunna bibehålla den formen? Jag är tveksam till om han har flera såna där, fullständiga topprestationer, i sig. 4-2 i inbördes möten för Tsonga och vi kan vara helt säkra på att han känner sig som den bättre spelaren än Goffin. Han har alltid varit bättre, fram till för några veckor sen eller egentligen under slutspelet då Goffin plötsligt tog några av sina första riktigt stora segrar.

Nej, oddsen är felaktiga här, helt enkelt. Otroligt jämn och öppen match. Med hemmapublikens hjälp är det nästan 50% chans för Tsonga här och med de förutsättningarna är 2,25 hos Bethard väldigt fint.

  • Lättnavigerad sajt
  • Bra välkomstbonus
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback