Reklam

Jiri Lehecka/Jiri Vesely - Nikola Cacic/Antonio Sancic: 2

Matchcenter
1 augusti 2019 at 18:20 - Tennis, Challenger
1 aug 2019 at 09:35 (Uppdaterad 1 aug 2019 at 19:25) 01/08
96
0
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 113,12%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 8/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Turnering: Challenger Liberec. Underlag: Grus.

De gick bra i en challenger på hemmaplan tidigare i år, Lehecka/Vesely. Sen dess har Vesely hunnit gå väldigt bra i Wimbledon och Lehecka har också hunnit utvecklas lite, men att hålla dem som favoriter mot två av challengertourens bästa spelare, jag tycker det känns högst tveksamt. Eller snarare, det är felaktigt. 

Cacic och Sancic är båda rankade precis utanför de 100 bästa i världen i dubbel. Toppspelare på challengertouren alltså. Inte spelat jättemycket tillsammans men de är rutinerade, kommer från grannländer, och känner garanterat varandra väl. Det ska inte vara några problem.

Lehecka har knappt spelat på den här nivån tidigare. Turneringen i Prostejov som sagt där han och Vesely gick till final, men i övrigt bara två futures i dubbel i år och där har det gått sådär. Han är ett oklart kort i matchen och jag tycker verkligen inte att han och Vesely kan ses som att av de absolut bästa paren på den här nivån som de enligt värderingen gör här. Vesely har bara spelat dubbel tre gånger i år och i de övriga två försöken har han förlorat direkt.

Jag tycker vårt par är knappa men ändå klara favoriter och jag tycker oddset är fint.

Högst hos Coolbet där man om man ännu inte är kund kan få 100% bonus upp till 1000 kronor.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback