advert

Jean-Julien Rojer/Horia Tecau - Ryan Harrison/Michael Venus: 1

Matchcenter
16 november 2017 at 19:15 - Tennis, ATP
16 nov 2017 at 08:34 (Uppdaterad 16 nov 2017 at 20:30) 16/11
190
0

Chans (1-2): 68-32%
Spelvärde: 114,92%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 8/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Turnering: London. Underlag: Hardcourt.

Sista gruppspelsomgången i London och man tänker här helt fel. Därför är oddsen också fel.

Det finns en grundregel som man egentligen aldrig behöver gå ifrån när det gäller dubbelspecialister. De kämpar alltid och deras inställning är alltid helt felfri. Det gäller alla, det finns inga undantag. Man skulle kunna väcka dem mitt i natten och be dem spela ett supertiebreak och de hade presterat. Anledningen är att man inte bli långvarig på dubbeltouren om man inte kämpar, då vill ingen spela med en helt enkelt.

Här går man hårt på att Rojer/Tecau, som redan är utslagna, inte ska bry sig. Det är fel. De har stora pengar att spela för här, poängen är också stora för varje vunnen match, men mest av allt, som jag sa, dubbelspelare kämpar alltid. De har hittills i turneringen gjort två bra matcher men förlorat mycket knappt två gånger om. 

Harrison/Venus är redan klara för slutspel. Snudd på obegripligt men de har presterat på topp och fått med sig de viktiga poängen. De har absolut skrällchans här också, men som oddsen sitter nu antyder de att utgångsbudet är att de har en riktigt bra chans. Så är det inte. De har likt i sina två första matcher en viss skrällchans.

Korrekt odds är under 1,50. Vårt par är mycket, mycket bättre.

  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback