Reklam

Jean-Julien Rojer/Horia Tecau - Ivan Dodig/Filip Polasek: 1

Matchcenter
26 oktober 2019 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court, St. Jakobshalle
26 okt 2019 at 08:17 (Uppdaterad 26 okt 2019 at 14:10) 26/10
68
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 112,80%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Basel. Underlag: Hardcourt.

De hade tur igår, Dodig/Polasek. Klaasen/Venus var klart bättre i första set och hade ett par setbollar att ta hem det. Om de helt rättvist fått med sig det setet tror jag att de hade vunnit matchen. Nu lyckades Dodig/Polasek krångla med sig det och sen rullade det på, men de hade flyt och det var inte helt rättvist sett till hur spelet såg ut.

Idag möter de ett annat av världens bästa par i Rojer/Tecau, och idag är de ännu större favoriter än de var igår, Dodig/Polasek. Jag tycker det känns märkligt.

Deras siffror talar för sig, Dodig/Polasek. De har sen de började spela tillsammans i somras varit ett av världens absolut bästa par och lite favorit ska de nog vara här på det. Men Rojer/Tecau är konstant ett av världens bästa par. 

Dessutom är det här på det viset att Dodig/Polasek, som kämpar för att ta sig in i slutspelet, inte har mer än Rojer/Tecau att spela för. Rojer/Tecau är sexa på årsrankingen just nu, och de är ett av de par som Dodig/Polasek har chansen att ta sig förbi. Därmed, båda paren lika mycket att spela för vilket kanske inte helt var fallet igår när de mötte Klaasen/Venus.

Jag tycker oddset är på tok för högt på Rojer/Tecau. Det här är en mycket jämn match.

Högst odds på vårt par hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback