Reklam

Jannik Sinner/Francis Tiafoe - Marc Polmans/Matt Reid: 2

Matchcenter
4 mars 2020 at 23:05 - Tennis, Challenger
1 mar 2020 at 16:56 (Uppdaterad 5 mar 2020 at 00:35) 01/03
113
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-1
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Challenger Indian Wells. Underlag: Hardcourt.

Man kan ju undra om oddssättaren här kände sig nöjd när han satt oddsen på dubbeln i Indian Wells. Han borde inte varit det i alla fall. Stora misstag flera gånger om.

Polmans och Reid är två australiensare som är absoluta toppspelare på den här nivån. Reid är precis innanför 100-strecket på dubbelrankingen, Polmans satsar fortfarande på singel och spelar därför lite mindre dubbel men är ändå 120 på rankingen i dubbel. Inte samspelta, men borde passa ihop och de är båda vana vid att ofta byta partners så det ska inte vara några problem. De är ett par i den absoluta toppen på den här nivån.

Motståndarna skiter i dubbel

Sinner och Tiafoe är två supersingelspelare på den här nivån. I alla fall Sinner som numera håller till på atp-touren där han visserligen haft det ganska tufft i år, men han är för bra för den här nivån. Tiafoe håller precis på att åka ner till challengertouren rankingmässigt, men han är givetvis en stark spelare här. Nu är det dock dubbel, och då blir det värre. Sinner har knappt ens spelat dubbel på professionell nivå. Tiafoe spelar väldigt sällan dubbel han med. De satsar inte på dubbel överhuvudtaget och stor chans att de inte kommer bry sig särskilt om hur det går här. Deras begränsade erfarenhet av dubbelspel ligger dem i alla fall rejält i fatet här.

Motståndarna är knappast ett par i toppen av den här nivån. En viss kapacitet har de givetvis i dubbel också, men mer är det inte.

Australiensarna är självklara favoriter här och det är inget att fundera på när man får 2,20. Man måste maxspela här.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback