Annons

Jack Draper - Francis Tiafoe: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 november 2022 at 11:15 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
2 nov 2022 at 09:00 (Uppdaterad 2 nov 2022 at 12:38) 02/11
63
+1
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Vissa matcher riktigt känner man att här spelar alla som kan något på ena sidan, och alla som inte kan något på andra sidan. Så känns det här.

Tiafoe rankad 21 i världen, på väg uppåt, syns massor på tv, nyligen långt fram i US Open. Han är ganska kompatibel för att få spel på sig.

Draper rankad 45 i världen, märkligt okänd. Inte synts i många stora turneringar överhuvudtaget i stora turneringar ännu. Han är rätt okompatibel för att få spel på sig.

Så, hur läser man matchen om man tycker sig kunna något då?

Ja, man börjar med att se Tiafoes svaga form. Sen han kom till Europa har han varit nära att förlora mot Elias Ymer, förlorat mot Ruusuvuori, och förlorat mot Hurkacz. Inte så farligt egentligen kanske, men han har inte sett bra ut spelmässigt och han har både sett sliten ut och pratat om att han är sliten. De amerikanska spelarna brukar börja längta hem såhär års. Jag tror att Tiafoe är rätt sugen på lite vila. 

Sen tar man Drapers uppenbarelse i första rundan här. Han såg ruskigt bra ut. Han var nära att slå Alcaraz förra veckan. Jag skulle säga att han är klart bättre än sin ranking. Han är nog en topp-30-spelare redan nu.

Jag skulle säga att spelarna är ganska jämna med varandra. Drapers form känns klart bättre. Jag tycker han är klar favorit här.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback