Reklam
25 juni 2019 at 18:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade de la Mosson (neutral)    Edina Alves Batista
22 jun 2019 at 12:16 (Uppdaterad 25 jun 2019 at 19:55) 22/06
46
0
Chans (1-X-2): 35-35-30%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Här tycker jag italienskorna har blivit alldeles för betrodda. Kanske charmas spelmarknaden av det fina spelet, men många verkar ha glömt att det inte går att få några stilpoäng i fotboll.

Börjar vi med Italien – som ska vara favoriter i matchen, men inte så stora som oddsen visar – så har man 2-1 mot Australien och 5-0 mot Jamaica med sig i gruppspelet innan det blev 0-1 mot Brasilien. Givet spelet i alla VM:s grupper tycker jag inte man ska dra för stora växlar på de första gruppspelsmatcherna, det verkar som att många lag inte varit helt samspelta och premiärnerverna spelade in mycket. Australien är ett tydligt exempel på det då man spelat upp sig ju längre turneringen gått.

Motståndarna Kina verkar totalt bortglömda. Ska vi ha samma tes som att den första matchen var speciell borde vi bortse från 0-1-förlusten mot Tyskland, men faktum är att man spelade precis likadant i den matchen som mot Sydafrika (1-0) och Spanien (0-0). Man bygger spelet på ett tajt försvarsspel och hoppas hitta två-tre kontringar under 90 minuter för att peta in en avgörande boll. Mer behövs inte i fotboll.

Mot Spanien skapade Kina en ynka målchans på hela matchen, att jämföra med Spanien som hade dubbla dussinet. Säg mig, hur ska då Italien få in en boll på det här betongförsvaret? Visst gillar italienskorna att spela runt bollen i laget och man har individer som kommer försöka utmana, men Kina är ett kollektiv utan jämförelse och parkerar bussen med en imponerande disciplin. Italien är favorit att gå vidare, men det här luktar 0-0 efter ordinarie tid.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback