Reklam

IK Pantern - Oskarshamn IK

22 februari 2016 at 11:53 - Hockey Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Högt odds på bortalaget

Matchstart 19:00 @ Malmö Isstadion 

Det är bara fyra omgångar kvar i HockeyAllsvenskan och det otroligt jämt i mitten av serien. Oskarshamn ligger just nu på tredjeplats och om inget oväntat händer är det också den placeringen man kommer att sluta på när serien är färdigspelad. Pantern sitter inte lika säkert däremot, just nu har skåningarna 69 poäng och ligger på en åttondeplats. Vita Hästen ligger på samma poäng men har sämre målskillnad, Timrå ligger på 68 poäng och Västerås på 67.

Oskarshamn har varit ett av de jämnaste lagen under grundserien och styrkorna har varit deras tighta försvarsspel ihop med några riktigt duktiga forwards. Laget kanske inte har sådär jättemånga namnkunniga spelare men ledarstaben har lyckats få en otrolig kemi i gruppen.

Många räknade med att nykomlingarna Pantern skulle bli ett bottenlag i årets upplaga av HockeyAllsvenskan och oj va fel de hade. De har till och med chans att ta sig till SHL-kval. Mycket har dom och tacka sin poängkung Erik Nyström som har varit ruskigt bra genom hela säsongen.

Vårt spel

En rak tvåa på Oskarshamn ikväll får vi till oddset 2.85 hos bet365.com vilket känns otroligt spelvärt. Oskarshamn är ett topplag och har visat god form när man vunnit fyra av de senaste fem matcherna. Pantern väger ett nummer för lätt och kommer få det tufft att komma upp i samma nivå som gästerna. Hur som helt kommer det med all säkerhet att bli en spännande match med hög fart och intensitet.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback