advert

IFK Luleå - Sollentuna United: 2

Matchcenter
13 juli 2017 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Division 1
10 jul 2017 at 14:12 (Uppdaterad 13 jul 2017 at 21:00) 10/07
2
0

Chans (1-X-2): 26-23-51%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 8/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Både IFK Luleå och Sollentuna FK har förekommit flitigt här på betting.se de senaste omgångarna. Nu möts de båda uppe i Luleå och det är en minst sagt viktig match för hemmalaget som måste börja vinna för att få kontakt med lagen ovanför kvalstrecket. Laget har förutom dåligt självförtroende också fortsatt väldigt mycket avbräck, och med tanke på hur Sollentuna såg ut senast hemma mot Umeå FC är utgångsspelet givet.

Talar för:

  • En seger på 6 senaste matcherna för IFK Luleå, två segrar totalt på 13 spelade omgångar. Laget är verkligen inne i en dålig trend den här säsongen.
  • Skadeläget ej ljusnat, Keaton Isaksson, Vladimir Lazarev och Jesper Medén som alla var ? inför senaste matchen, utgick i helgen och är ytterst tveksamma till spel här. Sen tidigare saknas Tetteh Komey och Linus Sjöberg samt att James Burgin ej kom till spel senast.
  • Sollentuna blev "bestulna" på poäng igår mot Umeå FC, om man ser till det spelmässiga så hade Sollentuna nog med chanser att avgöra matchen. Men det var topplaget Umeå som via en straff i 93 min kunde vinna med 1-0.
  • Det skiljer 10 poäng mellan lagen i serien, och även om Sollentuna också haft en dålig trend med 3 raka förluster så går jag mycket på att i grundkapacitet och i dagsform med skador osv för Luleås del, ska Sollentuna räknas som det klart bättre laget.

Se upp med:

  • Luleås båda segrar så långt i serien är båda på hemmaplan, mot Vasalund och Sandviken.
  • Båda lagen har gått under 2,5 mål i 8 av 13 omgångar hittills. Luleå endast mäktat med 9 mål på 13 matcher. Finns stor chans för målsnål drabbning här. 

Oddsjusteringar:

Eftersom matchen nyligen kommit ut, så har inte heller alla bookmakers släppt odds här. Kan vara läge att avvakta var Pinnacle kommer sätta ut sina startodds på för nivå. Jag räknar med att det kommer bli en liten hype på Sollentuna ändå, med tanke på hur hårt Akropolis togs i helgen, när IFK Luleås truppstatus blev känd.

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback