Reklam

HV71 - Frölunda

4 februari 2016 at 20:00 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: torsdagen den 4:e februari
Tid: 19.00 
Plats: Kinnarps Arena, Sverige
Då var det dags för den 41:e omgången i SHL (Swedish Hockey League). Det är två mycket hungriga lag som kommer till match i denna match. Det brukar vara bra tryck i Kinnarps Arena och allt som oftast bjuds det på hockeyfest. Denna säsong har lagen spelat tre gånger mot varandra. Frölunda har vunnit två möten och HV71 har vunnit en match.

Hemmalaget HV71 ligger på en åttondeplats i SHL med 57 poäng. HV71 har ett stort problem och det är försvarsspelet. I alla deras förlustmatcher så släpper man in väldigt mycket, men laget kan blixtra till och spela bländande hockey då och då. Det blir spännande att se hur sonen till den gamle Frölundalegenden Niklas Andersson sköter sig i denna match. Lias Andersson har under denna säsong gjort SHL-debut och imponerat väldigt för sin unga ålder.

Bortalaget Frölunda är serieledare i nuläget med 85 poäng. Man har vunnit 30 av sina 39 spelade matcher och har sett väldigt starka ut under säsongen. Man har också den bästa poänggöraren i hela SHL i form utav Ryan Lasch. Han har mäktat med 41 poäng på 38 spelade matcher. Frölunda har tät konkurrens från Skellefteå som bara ligger en poäng efter.

Senaste mötet lagen emellan spelades i Scandinavium. HV71 spelade väldigt bra i denna match och man vann matchen. Frölunda lyckades inte ens få hål på HV71 denna gång och slutresultatet skrevs till 0-2. Frölunda ångade på hela matchen men lyckades inte få hål på Fredrik Petterson-Wentzel i HV71-målet. Mattias Tedenby och Ryan O´Byrne var målskyttarna för HV71.

Matchen 
Jag tror att precis som den förra matchen mellan lagen, så kommer Frölunda ånga på och gå för vinsten. HV71 kommer få det tufft mot serieledarna och jag tror att Frölunda kommer stå som vinnare efter 60 minuter. Frölunda vann sin senaste match, medans HV71 förlorade sin match. Det tror jag också är en bidragande faktor till att Frölunda vinner match.

Mitt tips: Vinst Frölunda

Jag har spelat på en rak tvåa på oddset 1,85 hos bet365.com. Det baserar jag på att Frölunda vann sin senaste match och HV71 förlorade sin senaste. Frölunda såg väldigt starka ut i senaste mötet med HV71 och de kommer köra med full intensitet från första minut.


  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback