Reklam

Huddinge - Visby: 1

25 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
25 nov 2018 at 13:19 (Uppdaterad 27 nov 2018 at 09:10) 25/11
50
0
Chans (1-X-2): 56-20-24%
Spelvärde: 103,60%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-4
10bet Spela nu hos 10bet
Huddinge hade inför säsongen inte lika stora förväntningar på sig som man brukar ha. Laget har dock gått helt okej och manar växt i mina ögon. Säsongens första möte vann Visby och här tror jag helt enkelt att Huddinge tar revansch.

Huddinge tappade en hel drös med spelare inför den här säsongen och många av dem skrev på för nykomlingen och kommungrannen Segeltorp. Starten av säsongen präglades av en hel del skador och frånvaro, men man har ändå löst det okej och lyckats vinna matcher ändå. Det sitter liksom i väggarna att föreningen har en vinnarkultur på något vis. Den senaste tiden har man nästintill haft full trupp och det känns som att Huddinge är på gång. Poängtapp senast mot usla Bajen, men man vann skotten stort och var klart bättre. Ibland får man inte in pucken bara. Visby har spelat upp sig också och är ett bättre lag nu än vad man var under första delen av serien. Jag tror dock Huddinge är ett bättre lag nu och man ska ha bra chans idag.

Talar för spelet

  • Revanschlust hos Huddinge. Dels för att man lite snöpligt förlorade på bortaplan mot Visby och dels för poängtappet senast som var otroligt klantigt när man var så överlägsna spelmässigt.
  • Huddinge var bättre än Visby i första mötet, men förlorade ändå. Då hade man en hel del avbräck och nu är man nästintill fulltaliga. Bör ha bättre chans nu.
  • Visby är riktigt starka hemma på ön. På resande fot är man klart svagare och där man förlorat mot klart sämre lag än Huddinge.
  • Huddinge körde över Hammarby spelmässigt i onsdags. Visby vann med 2-0 i fredags mot samma lag i en jämn match.

Talar emot spelet

  • Visby är inget dåligt lag och man är också starkare nu än man var i början. Har spelat upp sig rejält, men tycker ändå man ska vara snäppet sämre än Huddinge. 

Jag tycker detta känns bra. Oddset är såklart inget att jubla supermycket över,  men Huddinge är starka och tar revansch från poängtappet i onsdags. Jag spelar Huddinge att vinna under ordinarie tid till oddset 1.85 hos Coolbet

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt
Feedback