Reklam

Huddinge - Västerås: 1

27 mar 2018 at 14:23 (Uppdaterad 27 mar 2018 at 21:57) 27/03
64
0

Kvalserien till hockeyallsvenskan

Chans (1-X-2): 50-22-28%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
William Hill Spela nu hos William Hill
Två av superfavoriterna från hockeyettan redan innan säsongen möts nu för första gången. Huddinge står som värd för Västerås där bortalaget står på full pott hittills. Huddinge svarade för en stark insats senast och tror man fortsätter på samma spår.

Huddinge har startat kvalserien med en vinst och en förlust. Vinsten kom senast mot allsvenska Västervik och förlusten kom i första matchen emot Borlänge. En match som jag tycker man skulle vunnit. Borlänge var effektiva under en stund i andra perioden, i övrigt tycker jag Huddinge gör en bra match. Hemma senast mot Västervik förlorade man skotten ganska kraftigt, men ser man till det spelmässiga så tycker jag Huddinge vann välförtjänt. Man hade mycket puck och snurrade en hel del i Västerviks zon, men hade ovanligt svårt att få igenom puckarna genom ett tight VIK försvar. Idag tror jag på lite samma matchbild där Huddinge för spelet och Västerås är det lag som kommer försvara. Huddinge är bra när man möter lag som backar hem en aning och tillslut brukar man också få hål på sina motståndare. Västerås har ett klart defensivare spel än Västervik och det tror jag absolut gynnar Huddinge i det är läget. VIK är riktigt stabila, men man har vunnit sina matcher på slutet för att man släppt in otroligt få mål. Dock har det offensiva inte riktigt gett fullt utslag, men så länge man är så pass täta bakåt så har det inte behövts. Idag kommer man förmodligen möta den bästa offensiven hittills den här säsongen och jag tror helt enkelt inte att man orkar stå emot även denna match.

Talar för spelet

  • Huddinge har gjort två bra matcher och tycker man varit spelförande i båda två. Visst, förlust mot Borlänge, men de har varit ett spöke för dem hela säsongen. Senast slog man Västervik och det visar väl att man definitivt är att räkna med.
  • Västerås var uppe i Piteå för en dryg vecka sedan och blev totalt utspelade. Man räddades av en storspelande målvakt och jag tror det blir en liknande matchbild idag och därför tror jag också inte att man orkar stå emot ännu en match på hälarna.
  • Offensiven i Huddinge är en av seriens bästa, kanske tillochmed den starkaste forwardsuppsättningen. Allt som oftast brukar man tillslut åka sönder sina motståndare och det är precis det jag tror idag.

Talar emot spelet

  • Självklart Västerås defensiv. De har varit fruktansvärt stabila bakåt där man släpper till väldigt få skott mot egen kasse. Det kryddat med kanske seriens bästa målvakt och det är klart man blir svåra att få hål på.
  • Västerås har ett gott självförtroende och en gameplan som har funkat hittills i princip i varenda match. Man ligger på rätt sida, täcker av de flesta skotten och de har vunnit mot flera topplag såhär långt.

Jag tror ändå att det är dags för en liten genomklappning snart i Västerås. Man kan inte vara prickfria bakåt i varenda match och Huddinge är ett starkt lag med offensiva kvalitéer. Normalt sett hade väl moneyline kanske varit smart, men William Hill sticker ut med 2.30 på raka ettan och det hugger vi lätt på.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus
Feedback