Reklam

HC Dalen - Skövde: 1

22 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
22 aug 2018 at 15:31 (Uppdaterad 29 aug 2018 at 17:10) 22/08
126
0
Chans (1-X-2): 54-22-24%
Spelvärde: 123,12%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-3
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Det är dags för säsongens första speltips från de lite lägre divisionerna. Idag erbjuds det odds på träningsmatchen mellan HC Dalen och Skövde. Något vi ska försöka utnyttja och gå mycket på hur trupperna er ut.

Dalen står som värd när man tar emot Skövde i lagets andra match för säsongen. Den första slutade med 2-3 seger borta mot topptippade och hårdsatsande Mariestad. En seger som såklart inte säger så mycket ännu, men kanske ändå något som tyder på att Dalen är ett steg i rätt riktning den här säsongen. Motståndarna Skövde har hunnit med två matcher på hemmaplan där man förlorade med 3-5 mot Grästorp i premiären och senast slog man Hanhals med 4-3. Dalen var ett mittenlag förra säsongen som faktiskt lyckades ta sig till allettan och därifrån kvalificera sig för ett playoff, som i sin tur tog stopp i första rundan. Skövde lyckades med samma sak, men åkte ut i playoff ett mot rivalen Mariestad.

Det är såklart svårt att sia om redan nu vilket lag som har form och så vidare med tanke på hur kort lagen varit på is. Vi får helt enkelt gå på hur lagen har värvat och där tycker jag se mig en ganska klar segrare den här sommaren av dessa två. Skövde är ett lag med ekonomiska bekymmer och har tappat flera tongivande och rutinerade spelare till den här säsongen. Man har fortfarande ett lag som kommer att vara med och tampas om en plats till allettan, men truppen ser klart svagare ut jämfört med ifjol. Dalen däremot har etablerat sig i hockeyettan nu och är ett lag att räkna med. Den södra serien ser klart tuffare ut överlag jämfört med den västra som Skövde spelar i och som Dalens trupp ser ut nu så är man ett lag som ska nå allettan igen tycker jag. De har ett par tunga tapp såklart, men samtidigt har man fått in en hel del spännande spelare och laget är klart bredare jämfört med förra säsongen. Man slog som sagt Mariestad på bortaplan för ett par dagar sedan och nu är det dags för hemmapremiär mot ett sämre lag än Mariestad.

Säsongen är inne på sina första veckor, men tittar man på trupperna så ska det vara klar fördel Dalen enligt mitt tycke. Oddsen är ganska jämna, men jag tycker det är fel och börjar direkt med ett spel som känns klart godkänt. Dalen vinner under ordinarie tid till oddset 2.28 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback