Reklam

Hanhals - Troja: Troja över 3.5 mål (inkl. OT/SO)

3 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
3 okt 2018 at 15:46 (Uppdaterad 3 okt 2018 at 22:10) 03/10
45
0
Chans: 57%
Spelvärde: 112,29%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-7
Betsson Spela nu hos Betsson
I Kungsbacka ikväll spelas även matchen mellan Hanhals Kings och Troja Ljungby. Gästerna som har haft en tuff inledning har nu två raka segrar och motståndet ikväll känns helt klart överkomigt. Målkalas igen?

Hanhals var nykomlingar förra säsongen om jag minns rätt och gjorde en helt okej säsong där man tog flera fina skalper. I vilket fal så klarade man sig kvar efter att ha hamnat i mitten av fortsättningsserien. Till den här säsongen tycker jag man ser ungefär lika bra ut på pappret. Man spelar tight och har inte alltför mycket ofefnsiv. Man är vassa i sina omställningar, vilket gör att Troja som kommer vara spelförande får passa sig. Däremot så har man släppt in nästan fyra mål i snitt/match och ikväll när ett topplag som Troja kommer på besök så kommer det gå undan. Troja gick på pumpen hemma i den första perioden där man åg under med 0-2 efter tjugo spelade minuter. Man vände dock på resterande fyrtio och vann med hela 7-3. Jag tror man fortsätter att vinna ikväll, men med tanke på att oddset på raka tvåan är så pass tråkigt så väljer jag hellre att Troja minst ska göra fyra mål för det ska man klara av. Skulle man vinna med 4-3 efter övertdi/straffar så gills också spelet, vilket är till vår fördel. Dessutom får man tillskott av offensivt skicklige backen Alexander Edström som vänder hem till Troja.

Talar för spelet

  • Troja verkar ha kommit igång. 2-1 i övertid borta mot Mörrum, trots att man borde avgjort långt tidigare än så. 7-3 senast var lite proppen ur och fortsätter man på samma spår så löser man minst fyra idag.
  • Hanhals har släppt in 20 mål såhär långt och det är fyra mål i snitt. Troja är bra och kommer utsätta Hanhals för hårt tryck.
  • Hemmalaget har tappat sin överlägset bästa och viktigaste spelare i målvakten Fredrik Bergvik. Han är en klassmålvakt och blir inte förvånad ifall han spelar i allsvenskan nästa säsong.

Talar emot spelet

  • Trojas inledning har varit tuff. Man har haft mycket av spelet, men haft väldigt svårt att få in pucken. Mer grovjobb är det som krävs och inställningen får inte vara dålig helt enkelt.
  • Man har bara bara gjort fyra mål på två matcher på bortaplan och det är alldeles för dåligt för ett topplag. Tillfälligheter kanske?

Jag tycker ändå oddset är bra. Ifall de inte få till det helt hundra ikväll så finns räddningen ifall det skulle bli oavgjort 3-3. Jag tror dock man löser det innan. Mitt spel blir Troja över 3.5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 1.97 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback