Reklam

Hanhals - Mörrum: 2

9 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
9 dec 2018 at 00:25 (Uppdaterad 10 dec 2018 at 21:55) 09/12
97
0
Chans (1-X-2): 54-19-27%
Spelvärde: 140,40%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 4/10
Hit/Miss: 7-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Idag möts två lag som har väldigt mycket att spela för. Hanhals tar emot Mörrum där båda lagen behöver poäng inför avslutningen. Hanhals spelar för både chans till allettan och poäng i fortsättningsserien och Mörrum för det sistnämnda.

Hanhals har vi dragit in en hel del på den senaste tiden med tanke på deras överodds. Man har varit sjukt underskattade då man är otroligt svårspelade och svåra att slå. Man har formen på topp och man har seglat upp som en het kandidat till att få lira allettan. Med lite flyt så kan man ta sig in innanför strecket, men då krävs en seger mot Mörrum. En seger som borde bli enkel om man ser till oddsen. Jag tror dock att Mörrum kan överraska. Man är ett helt okej lag och har även dem poäng att spela för. På pappret är Hanhals såklart ett lite bättre lag, men det skiljer inte mycket i den här serien och speciellt inte mellan dessa lag.

Talar för spelet

  • Hanhals har form, men det känns som att de står på tur för en förlust snart. Man har presterat på topp i många matcher samt haft en del "stolpe-in". Brukar i regel komma en genomklappning. 
  • Hanhals har spelat tight i mång matcher nu, men i denna match så tror jag matchbilden kommer bli helt olik mot de andra. Nu måste man föra spelet ännu mer och det bör absolut inte passa dem så bra.

Talar emot spelet

  • De är ett bättre lag på pappret, inte med stora längder, men jämför man spelare för spelare så är Hanhals det starkare laget. 
  • Hemmaplan är man starka. Många uddamålssegrar, men poängen har trillat in i bra takt där.

Hanhals är givetvis rätta favoriter här och bör ju vinna, men Mörrum är inte kassa och kan absolut skrälla här, om man nu får kalla det för det. Mitt spel blir därför en liten slant på Mörrum att vinna under ordinarie tid till oddset 5,20 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!
Feedback