Reklam

Hanhals - Dalen: 2

28 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
28 nov 2018 at 16:31 (Uppdaterad 29 nov 2018 at 06:58) 28/11
46
0
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 109,62%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Hanhals tar ikväll emot Dalen hemma i Kungsbacka i en match som på förhand ser ut att bli väldigt jämn. Jag kommer gå på magkänslan här då jag tror att ena laget bara är bättre. Hanhals har varit bra, men Dalen är ett bättre lag i grunden.

Hanhals har vi blandat in i våra speltips i ett par matcher under de senaste veckorna och det också med framgång till väldigt fina odds. De har gått som tåget på slutet och avfärdat flertalet vassa lag och också bevisat att man i allra högsta grad vill vara med i racet om en plats i allettan. För mig är det förvånande att man gått så bra helt enkelt och kan man hålla i formen hela vägen fram till jul så kommer man självklart vara med och utmana. Dalen däremot var ett lag som jag trodde på väldigt mycket i början av säsongen och jag gör det fortfarande. Man har haft lite grus i maskineriet så att säga och känslan är att man är bättre än vad tabellen visar. Dalen ligger femma i en jämn söderserie där flera lag har chansen att ta sig till allettan. Man måste börja vinna och visa upp ett jämnare spel. Segern senast kanske var ett startskott på nånting bra. Även om motståndet inte var så bra då så spelade man otroligt bra och siffrorna kunde blivit större än 5-0. 

Talar för spelet

  • I grund och botten är Dalen ett mycket bättre lag än Hanhals. Dalen har inte fått det att stämma fullt ut trots att man har ett riktigt vasst spelarmaterial, men har mycket hockey i sig. Skulle lika gärna kunna vara med i toppen av allettan när det drar ihop sig.
  • Hanhals har överpresterat? Lite så är det nog. Man har haft fin form, bra självförtroende och ridit på den så kallade vågen. Lite motstuds och jag tror det blir tufft för dem.

Talar emot spelet

  • Hanhals har varit svårslagna på hemmaplan. Svårtspelat i Kungsbacka som vanligt.
  • Dalen har varit ojämna och gjort riktiga plattmatcher ibland. Det händer alla lag, men lite oroande att det hänt såpass ofta för ett bra lag som Dalen.

De senaste matcherna har vi fått Hanhals till ganska kraftiga underdogs. Nu har de vunnit lite och är helt plötsligt favoriter. Det utnyttjar vi och väljer då Dalen att vinna inklusive/övertid straffar till oddset 1.89 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback