Reklam

Halmstad - Kalmar: 2

18 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
18 nov 2018 at 09:55 (Uppdaterad 19 nov 2018 at 14:20) 18/11
76
0
Chans (1-X-2): 24-21-55%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Viktig match idag mellan Halmstad och Kalmar i kampen om viktiga poäng till fortsättningsserien. Hemmalaget har det tungt och ligger sist. Möter idag ett Kalmar som bara ska vara ett steg bättre än sina motståndare idag.

Halmstad har haft det riktigt tungt den här säsongen och ligger faktiskt sist i tabellen. Att man skulle bli sämre än förra säsongen kändes rätt givet på förhand, men att man skulle ligga sist trodde jag inte riktigt. Jag är dock inne på att man haft en del oflyt och att man inte är så dåliga som tabellen visar. Det är jämnare än man tror i den södra serien. Senast så höll de på att chocka Kristianstad på bortaplan faktiskt. I vilket fall så möter de idag nykomlingen Kalmar. En nykomling som dock gjort det väldigt bra. Man har nog gett upp hoppet om en plats i allettan, men deras bästa chans kanske är att vinna fortsättningsserien istället. De är ett lag som är ganska ojämna, men när de är som bäst så är de riktigt bra. Har man bara inställningen och huvudet med sig någorlunda så bör man avfärda Halmstad utan större konstigheter.

Talar för spelet

  • Den offensiva styrkan. Halmstad har nog förlorat många matcher pågrund av att de är lite uddlösa och saknar spets framåt. Kalmar har de där offensiva nycklarna för att kunna vinna matcher åt dem även fast man inte spelar på topp.
  • Man kanske också bara tittar lite på namnet Halmstad som varit etablerade i ettan under många år, men nu ligger dem trots allt där dem ligger.

Talar emot spelet

  • Kalmar är sämre på bortaplan. Det syns på alla delar i statistiken. 
  • Inställningsfrågan i Kalmar. Man uppträder ibland lite lojt och mot ett lag som Halmstad som förmodligen kommer göra allt för att vända den negativa trenden så gäller det att ha huvudet på skaft och inte underskatta.

I mitt tycke så ska det vara klasskillnad mellan dessa lag. Den södra serien är dock väldigt jämn så lite orolig är man allt. Mitt spel blir iallafall Kalmar att vinna under ordinarie tid till oddset 2.08 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback