Annons

Speltips : Häcken - IFK Värnamo: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
29 april 2023 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
24 apr 2023 at 21:23 (Uppdaterad 29 apr 2023 at 19:21) 24/04
21
0

Allsvenskan

Chans: 60%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
Interwetten Till Interwetten
IFK Värnamo fortsätter att imponera i Allsvenskan och jag tänker att man ska ha goda chanser till att göra mål på Bravida Arena kommande helg.

Plast är inga problem för Värnamo

Nej nej tvärtom skulle jag säga. Två riktigt fina insatser av laget  i Allsvenskan på konstgräs i ryggen efter först den lite snöpliga förlusten i Norrköping, för att sedan få spela sin hemmamatch på Borås Arena där man stundtals klädde av AIK rejält nu precis i en match man till slut vann med 1-0 efter snyggt mål av Oscar Johanson.

Simon Thern saknades även här för IFK Värnamo då hans farfar gick bort nyligen (tankarna till dig och familjen). Han bör väl dock vara tillbaka i truppen till nästa omgång.

Jag hyllade detta lag och Kim Hellberg några gånger redan förra säsongen och det får man fortsätta med som det ser ut. Denna tränare lär ju vara ett hett byte för många klubbar i framtiden men det är bara njuta för smålänningarna så länge som han blir kvar.

Häcken krossade Sirius

Det dröjde till minut 34 innan Häcken fick hål på Sirius genom Oscar Uddenäs, men innan det hade man skapat några riktigt fina lägen för fler. 

I den andra halvleken sedan så lossnade det på Studenternas för gästerna som gjorde tre mål till. Sirius slarvade rejält och bjöd på riktigt blekt försvarsspel som enkelt utnyttjades. 

Formsvackan blev kortvarig efter förlusten hemma mot Kalmar FF. Göteborgarna ser farliga ut md framförallt Larsen och Rygaard som var briljanta, men det är en riktig lagmaskin som garanterat kommer vara med i toppen resten av säsongen.

Speltips BK Häcken - IFK Värnamo

Jag går för BLGM som speltips till lördagens match på Bravida Arena. I skrivande stund får man 1,85 och jag tänker att det ska ner en bit till avspark.

Att Häcken gör mål här känns helt självklart. Det handlar om gästerna kan lösa en strut med och efter den här inledningen så finns det iaf självförtroende som heter duga i truppen.

Som jag skrev innan är inte underlaget några konstigheter utan det passar Kim Hellbergs boys alldeles utmärkt med deras orädda vilja att spela en offensiv och attraktiv fotboll. 

Samtidigt som Häcken är ruggiga framåt så släpper man fortfarande till bakåt, vilket vi såg i den senaste hemmamatchen mot Kalmar där man alltså släppte in tre bollar.

Kan nog bli en underhållande drabbning där det ska finnas goda möjligheter till nätrassel åt båda håll.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback