Annons

Speltips : Grigor Dimitrov - Alexander Bublik: 2

Matchcenter
24 februari 2023 at 17:45 - Tennis, ATP
Court Central, Palais des Sports de Marseille
24 feb 2023 at 13:48 (Uppdaterad 24 feb 2023 at 20:06) 24/02
54
+1
Chans (1-2): 59-41%
Spelvärde: 110,70%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Bet: 6
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Man kan verkligen välja olika vägar när man spelar på tennis. Antingen går man alltid på det som är. Eller så tänker man ibland att läget finns för en svängning. Jag är för det senare.

Det blir ganska givet detta. Dimitrov har ett par riktigt fina turneringar bakom sig. Han har imponerat vad gäller både spel och resultat. Att alla tror att han vinner den här matchen, ja det är inte särskilt konstigt helt enkelt. 

Men ibland måste man försöka se lite runt hörnet också och det är precis det jag gör här.

Bublik har börjat året uselt. Det enda som är plussidan för honom är att han i sina senaste matcher haft en bättre inställning än jag sett från honom, kanske någonsin. Han har verkligen velat vinna. Han har verkligen varit fokuserad. Det har bara varit formen som saknats. Vinst i första omgången mot Barrere här, en bra seger faktiskt. För bara ett par veckor sen förlorade han mot Barrere i en match där han var sämre. Nu slog han honom klart. Det är en indikation på att Bubliks form kan vara på ingång. Dessutom, han är ofta bra i just såna här små inomhusturneringar i Europa, Bublik. Det här är hans bästa förutsättningar.

2-2 i inbördes möten och jämna matcher överlag.

Det jag tänker är också att Dimitrovs formtoppar ofta är väldigt höga men också väldigt korta. Han prickar formen under en eller ett par veckor, och kan sen ofta dippa igen. Man ska absolut inte bortse från möjligheten att det blir så igen.

Sen ska man väl avsluta med att jag griper efter saker här. Ser man till de senaste veckorna är Dimitrov klart bättre och han är också den i grunden marginellt bättre spelaren här. Han är favorit, men jag tycker han är en tunn favorit och jag tycker det finns tillräckligt mycket som pekar mot Bublik för att man ska spela.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback