Reklam

Gilles Simon - Giulio Zeppieri: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
23 juli 2022 at 16:15 - Tennis, ATP
Court 2, ITC Stella Maris
23 jul 2022 at 10:33 (Uppdaterad 23 jul 2022 at 19:02) 23/07
112
+1
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 136,80%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Skulle Simon vara såhär dålig? Nja.

Det är nästan så att oddsen är lite konstiga här. Zeppieri är för stor favorit för att det riktigt ska gå att förklara men att Simon, en superrenhårig spelare, skulle hitta på något smutsigt i en av sina sista matcher i karriären, det är väl inte troligt.

Han har sagt att han tänker sluta efter den här säsongen, Simon, men jag är inte så säker. Jag har i så fall väldigt svårt att förstå varför han spelat på challengertouren senaste veckorna om han ändå vet att han ska sluta. Varför göra det liksom?

Simon vann inga matcher under grässäsongen, men siffrorna ljuger litegrann. Exempelvis ska man minnas matchen på Mallorca där han hade Medvedev på kroken i första set. En grym match i övrigt. Innan dess gick Simon till tredje rundan i Franska öppna efter att ha slagit Carreno Busta och Johnson. Det är rätt starka papper det.

Nu är formen dålig på Simon. Han har torskat i första omgången i två raka challengers mot uselt motstånd. Men man måste väl fråga sig kanske lite hur mycket han bryr sig om de där matcherna. Nu är det atp och han vill nog lite mer.

Zeppieri är en ung spelare som är helt okej på challengertouren men inte mer än så. Han har förlorat mot Gombos där två veckor i rad. Jag tror inte det är så att Simon kissar på sig direkt.

Jag tycker man ignorerar Simon helt på oddsen här. Det känns som ett misstag.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback