Reklam

Gael Monfils - Stefanos Tsitsipas: 2

19 december 2019 at 13:00 - Mubadala world tennis championship
16 dec 2019 at 08:17 16/12
87
+1
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 111,36%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 9/10
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Mubadala world tennis championship. Underlag: Hardcourt.

Dags för en ny träningsturnering den här veckan och låt oss hoppas att det blir lite bättre i Abu Dhabi än det var i Saudiarabien veckan som var. Det var väldigt sömnigt i Saudiarabien och man kan bara hoppas att spelarna här brukar lite mer allvar. Det borde de också göra. Det kommer trots allt närmare och närmare säsongsstarten och här är världens två bästa spelare på plats, så var det inte i Saudiarabien.

Men vi börjar med den här matchen. Nadal och Djokovic står över till semifinal och här ska Djokovic fredagsmotståndare plockas fram.

Det finns ett par saker som talar för Monfils. Han spelade i Saudiarabien medan Tsitsipas kommer direkt från semester här. Och så har Monfils hängt med rätt bra i de inbördes mötena även om det är 2-1 för Tsitsipas där.

Sen talar allt för Tsitsipas. Tsitsipas är en klockrent topp-10-spelare som just nu är sexa i världen. Monfils är i och för sig också rankad topp-10 just nu, han är tia, men det är övergående. Han håller inte den nivån, och jag tycker inte han är nära Tsitsipas i spelstyrka.

Träningsmatch, mycket handlar om vem som bäst håller fokus, och när det gäller Tsitsipas är hans fokus helt osvikligt. Medan det inte riktigt är så för Monfils. Klar fördel Tsitsipas där. 

Spelstilsmässigt borde det också passa Tsitsipas bra. Monfils sätter ingen större press och Tsitsipas kan få styra och ställa lite som han vill.

Jättefint odds och inget att snacka om. Dryga 1,50 på Tsitsipas är korrekt.

Hitta massor av andra speltips här på Betting.se.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback