Reklam

Frölunda HC - Aalborg Pirates: Frölunda över 4,5 mål

Matchcenter
9 oktober 2018 at 18:30 - Hockey, Europa - Champions Hockey League
9 okt 2018 at 09:45 (Uppdaterad 10 okt 2018 at 00:11) 09/10
70
0

Champions Hockey League

Chans: 50%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 6-0
Unibet Spela nu hos Unibet
Två omgångar kvar av Champions Hockey Leagues gruppspel. Alla lag i grupp A har en teoretisk möjlighet att nå topp två. Frölunda tillsammans med Vienna Capitals och Zurich står alla på sju poäng medan danskarna Ålborg för tre. Seger är ett måste.

Frölunda möter Ålborg i dom sista två gruppspelsmatcherna. På förhand ska det helt klart vara sex poäng till göteborgarna. Ålborg och dansk ishockey ska inte kunna mäta sig mot ett av Sveriges bästa lag. 
Gästerna som har släppt in klart flest mål i gruppen och är till större delen ungt bådar för att Frölunda ska kunna visa upp vilken offensiv kraft laget besitter ikväll i Frölundaborg.

Vad talar för minst fem mål från hemmalaget:
► Sexton insläppta mål på fyra matcher för Ålborg. Ett snitt på fyra insläppta mål/match och laget har släppt in sex mål mot både Vienna Capitals och Zurich.
Mot dessa två lag har Frölunda vunnit och gjort fyra mål matcherna laget besegrade sina motståndare.
► Champions Hockey League är viktigt för Frölunda. Sedan uppstarten för fyra säsonger sedan har Frölunda vunnit två titlar och kom bara till åttondelsfinal förra året. Revanschlusten lyser hos hemmaspelarna och R. Rönnberg vill fortsätta bygga upp en god harmoni i truppen.
► Unga danskar på andra sidan isen. Detta Ålborg har en genomsnittsålder på 22,65 år och laget är till större delen väldigt orutinerat. 
Det har märkts i Champions Hockey League att laget vägt för lätt och att laget har lyckats tagit poäng är tack vare ett heroiskt målvaktsarbete och en hel del flyt i effektiviteten. 
► Frölunda är ett utav Sverige's bästa lag och går helt okey i inledningen av den inhemska ligan. Laget återfår idag M. Rosseli-Olsen och även fler spelare kan vara tillbaka från skador. Något som breddar truppen ytterligare och den offensiva spetsen finns hos hemmalaget.

Vad talar emot:
► Ungt motstånd som sliter in i det sista. Hoppet är det sista som överger Ålborg och laget kommer strida för poäng och seger. Det har trots allt blivit tio mål framåt i gruppspelet och det trots att det bara gjorts två mål i dom två senaste gruppspelsmatcherna. Offensiven finns där och ett försvars och målvaktsspel som inte ger sig i första taget är inte bara att manövrera ut.
► Målen har inte sprutat in från Frölunda. Knappt två mål i snitt i SHL efter sex matcher. Nollade i förra omgången mot Växjö och "bara" elva mål gjorda på fyra matcher i Champions Hockey League. 
Det offensiva spelet har inte alls fått den utdelning som förväntats av laget. Särskilt inte när motståndet har varit lag som gillar fart och fläkt. 

Match hemma i Frölundaborg. Frölunda trivs i turneringen normalt sett och är grupp A's bästa lag. Alla förutsättningar för att ta laget till slutspel finns och allt ligger i hemmalagets händer. 
Genom att få möta ett ungt danskt lag innebär det att motståndarna kommer göra misstag och verkligen ge allt för att ta poäng. Något som kommer ge Frölunda extra chanser att göra mål i tom kasse och få en del andra bjudningar. 

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback