Reklam

Froelunda HC - Djurgaarden: 2

Matchcenter
12 mars 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
11 mar 2020 at 09:27 (Uppdaterad 12 mar 2020 at 21:11) 11/03
55
0
Chans (1-X-2): 47-20-33%
Spelvärde: 120,45%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Sista omgången i SHL och motivationsfaktorn har helt glömts bort, tycker i alla fall jag.

Då var det dags för sista omgången i SHL och varför bryr man sig inte om att ett av lagen inte har något att spela för här? Mycket märkligt.

När Djurgården slog Rögle igår stod det klart att Frölunda kommer tvingas spela åttondelsfinal. Med andra ord, de kommer kastas in i ett kval till slutspelet direkt efter att grundserien är avslutas. Det blir ingen vila efter den här matchen alltså och när man inte har något att vinna i den här matchen, det vore extremt korkat om man inte vilar alla spelare som överhuvudtaget har en antydan till någon krämpa här. Det vore ett fullständigt tjänstefel att inte göra det. För har man kämpat en hel säsong på 51 matcher, varför ska man då förstöra allt i den 52:a när det är i de tre matcherna efter grundserien som allt gäller. Jag blir besviken på Frölunda om de går för fullt i den här matchen. Då är de korkade.

Djurgården går fortfarande för hemmaplansfördel

Djurgården lär sluta sexa eller femma. Ingen hemmaplansfördel i slutspelet alltså. Men chansen finns fortfarande. HV, Färjestad och Rögle. Två av dem måste förlora sista omgången samtidigt som Djurgården vinner den här matchen, då är det plötsligt hemmaplansfördel. Hur mycket det nu kommer betyda. Jag skulle tro att det här är den sista omgången där matcherna har publik i hockeyn den här säsongen. Djurgården kommer i alla fall gå stenhårt för vinst här och det kan de med gott samvete göra, för står man över åttondelsfinal får man en veckas vila inför slutspelet.

Oddsen här är satta som om lagen hade lika mycket att spela för. Vansinne. 

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback