Reklam

Forshaga - Köping: 1

26 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
26 sep 2018 at 12:02 (Uppdaterad 28 sep 2018 at 05:36) 26/09
66
0
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 105,28%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-5
Unibet Spela nu hos Unibet
Onsdagskväll och en nästintill full omgång från hockeyettan. I de värmländska skogarna spelar Forshaga har kanske inte öppnat riktigt som man tänkt sig. Köping har öppnat starkt, men mot svagt motstånd. Lite överskattade?

Forshaga har till den här säsongen fått lite mer styrka i truppen och det kanske mycket tack vare en lite mer engagerad sportansvarig. I vilket fall så har man bara lyckats plocka tre poäng på de inledande tre matcherna och man måste höja sig. I premiären mot Grums satt man för mycket på botbänken. Borta mot Malung spelade man smart och tog också tre poäng. Senast mot Mariestad stod man emot bra och kunde med lite flyt vunnit matchen. Istället gör Mariestad både 3- och 4-1 och spelar av matchen. Köping har skrapat ihop sex poäng av nio möjliga såhär långt. En seger hemma mot Arboga respektive Grums och förlusten kom på bortaplan mot Skövde. Jag tycker oddssättarna kollar lite för mycket på tabellen här. Köping har mött ett ganska svagt motstånd såhär långt och tycker fortfarande de har en del att bevisa. Man ska inte vara favoriter på bortaplan mot Forshaga. Det är en tråkig resa en onsdagskväll kan jag lova och att komma till Ängevi ishall är nog inte heller något som piggar upp något extra. Forshaga är starka hemma och jag är relativt säker på att man maler ner Köping tillslut.

Talar för spelet

  • Forshaga är starka på hemmaplan och jag tror man är otroligt revanschsugna från premiärtorsken i mot Grums. Köping är dessutom klart svagare på resande fot.
  • Köping har trots att man har imponerat såhär långt tappat en hel del spetskvalité till den här säsongen. Om det inte visar sig inom en snar framtid så är jag ganska säker på att det kommer att visa sig i tabellen runt jul.
  • Jag tycker inte bortalaget har mött något större motstånd ännu. Ett osamspelt Arboga på hemmaplan. Ett Skövde som tappat flertalet viktiga och Grums som inte heller är något topplag.

Talar emot spelet

  • Forshaga har som vanligt en tendens att vara lite ineffektiva framåt. Med tanke på Köpings spel får vi hoppas att det inte låser sig.
  • Hemmalaget har ett par tunga avbräck på backen, men har spelat utan dessa under en tid och gör det okej ändå. Såklart ett starkare lag med dessa med.

I grunden kanske detta är två ganska jämna lag, men på pappret ser jag ändå en liten fördel för Forshaga. Nu har man dessutom hemmaplan och där är man starka. Jag kliver in och spelar Forshaga att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1,88 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback