Reklam

Florida Panthers - Nashville Predators: 1

Matchcenter
4 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
BB&T Center
3 apr 2018 at 15:55 (Uppdaterad 4 apr 2018 at 04:30) 03/04
37
0

Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Florida avgjorde ganska sent igår, men också fullt rättvist. Idag står istället Nashville för motståndet och det blir en tuff match. Samtidigt har man allt att vinna och oddset är dessutom väldigt bra på ett starkt hemmalag.

Florida vann igår mot Carolina med 3-2 efter att ha avgjort med lite drygt tio minuter kvar av matchen och man gjorde alltså vad man skulle för att hoppet fortfarande skulle leva om en slutspelsplats. Nu har man fem poäng upp till New Jersey, men en match mindre spelad vilket återigen sätter dem i en sits där de måste ta två nya poäng idag. Visst, man speade som sagt igår och det kanske inte är positivt, men nu har man inget att spara och man måste verkligen ge allt för att åtminstone ge det chansen. Man ställs idag mot Nashville som just nu har fem poäng ner till tvåan med tre matcher kvar. Man vinner förmodligen Western Conference och förmodligen är Presidents Trophy som betyder hemmafördel i hela slutspelet. Nashville kommer ifrån en urladdning där man slog Tampa på bortaplan ganska enkelt och kanske kommer vara lite mer avslappnade idag då ett sämre lag står på andra sidan. Jag tror abosolut inte det kommer vara till deras fördel. Florida måste vinna och är hemmastarka. De kommer offra sig hejvilt och tycker ettan betalar ganska bra här med tanke på förutsättningarna.

Talar för spelet

  • Båda lagen har lite att spela för, men Florida måste vinna idag och kommer ifrån en stark seger igår. Två poäng är ett måste och så länge de flyter på och man har chansen så tror jag man kommer ha mer vilja än de flesta lag.
  • Hemmastyrkan. Det är som natt och dag om man jämför hemma- och bortaplan för Florida. Man har en negativ resultatrad på resande fot medan man hemma har raden 24-11-3 vilket säger en del.
  • Det känns som att Nashville har passat Florida ganska bra den här säsongen. Tre möten för en ganska kort tid sedan där Florida varit snäppet bättre i alla tre matcherna och vunnit två av dem. De bör ha bra chans idag också med tanke på vad som står på spel.

Talar emot spelet

  • Nashville tillsammans med Boston har varit de två bästa lagen rakt igenom den här säsongen. Bara 17 förluster på 79 matcher såhär långt så det är klart man är ett bra hockeylag.
  • Nashvilles offensiv. Floridas defensiva spel kan bli lite väl naivt ibland känner jag. Man släpper till en hel del skott och ska man gå all in framåt ikväll så kommer ett duktigt Nashville få sina lägen att göra mål utan tvekan.
  • Back-to-back för Florida. Nashville har vilat en dag extra.

Med tanke på förutsättningarna och Floridas hemmastyrka så bör man ha goda chanser idag. Man ska inte vara favoriter, men oddset har blivit lite väl högt kan jag tycka. Jag testar Florida inklusive övertid/straffar till oddset 2,20 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback