Reklam

Felix Auger Aliassime - Matteo Berrettini: 1

Matchcenter
16 juni 2019 at 15:10 - Tennis, ATP
Centre Court, Tennis Club Weissenhof
16 jun 2019 at 08:33 (Uppdaterad 16 jun 2019 at 16:58) 16/06
90
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 123,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Stuttgart. Underlag: Gräs.

Han har varit fantastisk under veckan, Berrettini, och väldigt bra gjort att slå Struff igår. Men, det finns ju ofta ett men. Så overkligt bra har han inte varit, och de första sex gemen var Struff klart bättre och borde verkligen fått med sig ett break. Om han fått det tror jag han hade vunnit matchen och då hade Berrettini helt enkelt inte varit här. Det kan vara små marginaler emellanåt.

Auger-Aliassime har inte imponerat på samma sätt resultatmässigt och att han var så hotad som han var mot Brown, det skrämmer inte, men Brown är väldigt bra på gräs och var bra den här veckan så ingen katastrof. Spelmässigt har Auger-Aliassime sett väldigt kapabel ut i mina ögon och jag tror han har en väldigt bra chans idag. Han kommer vara extremt sugen på sin första titel.

Berrettini börjar etablera sig som en bra grässpelare, men det är bara några få matcher man baserar den uppfattningen på. Auger-Aliassime har också sett bra ut på gräs och frågan är hur stor underlagsfördelen för Berrettini är.

Kanske allra viktigast av allt, Auger-Aliassime är en klart bättre spelare än Berrettini, och det ska givetvis vägas in också.

Jag tycker den här finalen känns mycket jämnare än vad oddsen indikerar och kanonchans på Auger-Aliassime.

Högst odds som nästan alltid på atp-touren, hos Bethard. 500 kronor boost om man ännu inte är kund.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback