Reklam

Eintracht Frankfurt - Schalke 04

28 februari 2016 at 14:49 - Fotboll, Tyskland - 1. Bundesliga
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: söndag den 28:e februari

Tid: 19:30

Plats: Commerzbank Arena

Det är dags för den 23:e omgången i Bundesliga. 15:e placerade Eintracht Frankfurt tar emot sjätte placerade Schalke 04 på hemmaplan. I den senaste matchen för Frankfurt så spelade de 0-0 mot Hamburg på hemmaplan. Schalkes senaste match var i Europa League där det blev en klar 3-0 förlust på hemmaplan mot Schaktar Donetsk, det innebar att de är utslagna från turneringen.

Eintracht Frankfurt ligger precis över kvalplats så alla poäng kommer vara otroligt viktiga framöver. Deras defensiv har inte varit bra, 37 mål insläppta så där måste de förbättra om de inte ska åka ur. Offensivt har de varit okej, 27 mål har det blivit så här långt. Deras anfallare Alexander Meier har gjort ett riktigt bra säsong då de har blivit totalt 12 mål och det gör att han ligger på en femte plats i den totala skytteligan i Bundesliga.

Schalke ligger för närvarande på en kval plats till Europa League. Men platsen som ger en direktplats till Champions League är bara fem poäng ifrån och då har Schalke spelat en match mindre. Så denna match har stor betydelse för Schalkes spel i Europa nästa år. Så nu de är ute i årets Europa spel kan de fokusera fullt på Bundesliga. Schalke har gjort 31 mål och lagets bästa målskytt är Klaas-Jan Hunterlaar

Senast lagen mötts var i september förra året och då vann Schalke med 2-0 på hemmaplan.

Mitt Speltips. 
I denna match kommer Schalke att vinna och det ger ett odds på 2.50 hos unibet. Det känns som ett riktigt bra odds då Schalke har bättre kvalitet på laget och jagar en plats i Champions League nästa år.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback