Reklam

Djurgårdens IF - Storhamar: (AH: -2,5) 1

Matchcenter
9 september 2018 at 15:30 - Hockey, Europa - Champions Hockey League
9 sep 2018 at 10:53 (Uppdaterad 9 sep 2018 at 17:50) 09/09
28
0

Champions Hockey League

Chance (1-X-2) including handicap: 53-0-47%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-2
William Hill Spela nu hos William Hill
Stockholmarna tappade 3-2 till förlust mot Trinec senast och nu måste Djurgården ta tre poäng för att kunna vinna gruppen.

3-2 blev snabbt 3-4 i slutet av den tredje perioden när målvakten A. Reiderborn stod för en svag insats och Djurgårdens defensiv tappades totalt.
Ett poängtapp som verkligen har gett Djurgården förutsättningarna att gruppens slagpåse Storhammar måste besegras. Och det med stora siffor.

Vad talar för en Djurgårdsseger?
► Skillnaden på lagen. Djurgården har en god bredd, ett bra lagbygge och en klar spelidé. Norska Storhammar är topplaget i Norge med storstjärnan P. Thoresen i spetsen. Över det är laget inte särskilt vasst jämfört med Djurgården och det ska vara skillnad när lagen möts på Hovet.
► Revanschlust hos hemmalaget. Ett Djurgården som har gjort en väldigt bra turnering hittills och tappet mot Trinec senast har tagit laget tillbaka ner på jorden och blivit mer förstående för vad som behövs göras.
► Seger och avancemang är nära till hands. Djurgården ligger två poäng bakom gruppledarna Tappara och har två poäng ner till både Storhammar och Trinec. Vid tre poäng är avancemang väldigt lovande med bara sex poäng kvar att spela om. Trinec möter Tappara på bortaplan och där förväntas en finsk seger.
► Målskillnaden avgör vid samma poäng. Med nio poäng kvar att spela om har Djurgården plus 5 i målskillnad, medan Tappara har hela 10. Ska Djurgården kunna vinna gruppen om lagen hamnar på samma poäng behövs det stora segrar. 
► Storhammar är gruppens svagaste lag. Att laget lyckades vinna över Tappara och kryssa mot Djurgården är mycket på grund utav ett rejält bra målvaktsspel och en aning underskattning från motståndarna och slutligen hemmaplan.
I förra matcen mötte Storhammar Tappara på bortais. Då krossades laget med hela 6-1 och förlorade skotten med 23-14.

Vad talar emot:
► Djurgårdens defensiv levererar inte. Fyra insläppta mål senast och en svag målvaktsinsats. 
Stockholmarna behöver höja spelet i egen zon och sluta dra på sig utvisningar.
► Storhammars sista chans för att kunna gå vidare från gruppen. Förlust här och inga poäng så är laget i stort sett borta från möjligheterna till avancemang. Laget kommer ge allt för att rubba Djurgården och har med sig vetskapen att man lyckades i hemmamötet.

Svenska Djurgården är bättre, större och starkare. Laget har bredden och nu hemmaplan. På Hovet är Djurgården otroligt svårslagna och att möta Storhammar som förlorade stort senast passar Josefsson, Axelsson o/c. 
Siffrorna ska kunna rinna iväg fort och Storhammar som måste ta poäng kommer säkerligen plocka målvakten vid tidigt skedde om underläget är större än ett mål.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback