Reklam

Djurgårdens IF - Brynäs IF

10 mars 2016 at 16:21 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Åttondelsfinal 1

Nu drar det äntligen det som många längtat efter, nämligen slutspelet i SHL. Först ut i åttondelsfinaler är Djurgården och Brynäs. Dessa matcher spelas i bäst av tre där vinnaren kommer möta antingen Frölunda eller Skellefteå. Eftersom Djurgården slutade på en högre placering än vad Brynäs gjorde får stockholmarna hemmafördel, något som har otroligt stor betydelse i ett slutspel.

Djurgården har ett intressant lag med många duktiga spelare, de kanske inte har den bästa offensiven i ligan och inte heller de bästa försvarsspelet. Det som varit lagets levebröd under säsongen har varit den otrolig jämna truppen på alla positioner. Men för att de ska ta ett kliv till krävs det lite mer än vad de visat upp under säsongen. Först väntar ett skakat Brynäs i en matchserie man borde ta hem.

Brynäs har haft det otroligt tufft under andra halvan av säsongen och utan Anton Rödin verkar produktionen helt stannat av. Lagkapten kanske hinner göra en comeback under slutspelet men det är fortfarande oklart då han ännu inte gått på is. Brynäs tappade många placeringar och ett tag låg de på en tredjeplats. En placering man tappade i samband med att Rödin blev skadad, det gick inte att komma upp i samma nivå och laget slutade tillslut på en tiondeplats.

Om matchen

Jag tror att Djurgården kommer vinna kvällens match relativt enkelt. Visst det är slutspel och är en helt annat hockey än vad det spelas i grundserien. Men tyvärr har Brynäs sett så gråa och oengagerande ut de senaste två månaderna och man undrar om de ens är sugna på slutspel. Det är bara att tacka och ta emot för Djurgården som förmodligen kommer gå igenom denna matchserie smärtfritt.

[bookmaker_bonus id=2]

Oddset hittar vi på Unibet idag och 1.75 på Djurgårds vinst känns helt okej. Detta är en match Djurgården vinner 9/10 gånger därför känns oddset ändå väldigt spelvärt. Förhoppningsvis kommer Brynäs upp lite i nivå så att matchen blir underhållande. Samtidigt tror jag att ett Djurgården som ångar på kommer fullständigt köra över Brynäs. Vi håller tummarna!
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback