Annons

Speltips : Djurgården - Mjällby: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
21 maj 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
17 maj 2023 at 11:37 (Uppdaterad 21 maj 2023 at 16:53) 17/05
34
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 40-30-30%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Till Bet365
Klurig omgång i Allsvenskan den kommande helgen där jag dock väljer att tro på DIF hemma på Tele2 Arena mot Mjällby.

På torsdag är det final i Svenska Cupen där Mjällby AIF spelar en av de största och viktigaste matcherna i klubbens historia, dessutom hemma på Strandvallen. 

Snacka om att fokuset lär vara maxat på den fighten mot Häcken som är deras finalmotståndare. Hur ska man snabbt lyckas ställa om till söndagens drabbning borta mot Djurgården?

Perfekt läge för DIF

Vi får väl se om det blir firande eller deppande för MAIF efter cupfinalen. Vet inte vad som riktigt skulle gynna det här spelet mest men hursomhelst så får laget minst 90 tuffa minuter i benen här, vilket jag tror kommer märkas till helgen.

Sen ska man ju heller inte räkna bort riskerna för skador och andra små känningar hos Mjällby som kanske inte har seriens bredaste trupp direkt.

Efter torsken mot Hammarby med 4-3 i derbyt så är det här ett grymt läge för laget att studsa tillbaka. Trots en blek åttondeplats i Allsvenskan så har det ändå sett ok ut på hemmaplan där laget gått rent så här långt med tre raka vinster. 

  • 3-1 Kalmar
  • 1-0 IFK Göteborg
  • 3-1 Brommapojkarna

Samtidigt har Mjällby gnetat sig till fyra poäng på bortamark och endast lyckats göra ett mål.

  • 0-0 Hammarby
  • 0-2 BP
  • 1-0 Värnamo

Speltips Djurgården - Mjällby

Det är dags för DIF att verkligen ta sig i kragen nu efter den svaga starten. Endast 10 poäng på 8 omgångar är ruttet och det är hela 8 poäng upp till tredjeplatsen, vilket lär vara målet nu när Malmö FF typ redan vunnit.

Allt annat än seger här mot en semisliten motståndare är fiasko såklart. Kommer laget upp i normal standard ska det skilja en hel del mellan lagen och vi vet dessutom att MAIF är ett lag man litar mer på hemma på Strandvallen.

Djurgården -1 asian hcp blir mitt speltips här. Seger ska det bli men jag hoppas det kan rinna iväg när man vill be fansen om ursäkt efter derbyfiaskot.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback