Reklam

Detroit Pistons - Orlando Magic: 1

Matchcenter
8 oktober 2019 at 01:00 - Basket, USA - Friendlies Preseason
Little Caesars Arena
7 okt 2019 at 07:50 (Uppdaterad 28 okt 2019 at 19:45) 07/10
35
0
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 6/10
Hit/Miss: 91-115
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Försäsong NBA
  • Man får alltid gissa lite när det gäller försäsongsmatcherna men av allt som går att utläsa är det två mer eller mindre ordinarie lag som möts ikväll i Detroit. Ett ordinarie Pistons ska vara bättre än ett ordinarie Magic.
  • Jag tror Pistons är underskattade i år. När det gäller de stora spelarna har de i ett par år tillhört toppen av NBA med Drummond och Griffin. Måste få lag har så bra spelare på de stora positionerna, kanske inget. Till den här säsongen har man gjort ett försök att få till det på de andra positionerna också genom att plocka in två riktiga veteraner. Rose som hade en ny vår förra säsongen kommer leda laget från point guard-positionen, ska bli riktigt intressant. Man har också tagit in gamlingen Johnson som i somras dominerade i Ice Cubes plojliga Big3. Intressant dock. Johnson är gammal, men han är en tidigare superstjärna. Efter lite vila har han kanske fortfarande lite kräm i sig. Med tanke på hur bra de stora spelarna är kommer det inte krävas jättemycket av de övriga och jag tycker som sagt Pistons ser intressanta ut.
  • Magic känns som en samling svårdefinerade unga spelare i år också. Man griper efter saker som inte finns lite grann. Som att man utnyttjade Fultz sista år på det rookiekontrakt han skrev efter att ha blivit vald först i draften för några år sen. Man kommer inte få värde för pengarna där kan man säga. Fultz har varit skadad hela tiden sen han kom in i ligan och när han väl spelat har det varit hur tydligt som helst att han inte kunnat överföra sina kvalitéer till spel på NBA-nivå. Det känns spretigt och Vucevic och Gordon, som inte är några vidare superstjärnor att luta sig mot, kommer få dra ett tungt lass i år också.
  • Jag hoppade på över 1,65 här. Jag fick 1,80. Tack för det.
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback