Annons

Daniil Medvedev - Nick Kyrgios: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
5 september 2022 at 01:20 - Tennis, USA - Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
4 sep 2022 at 17:14 (Uppdaterad 5 sep 2022 at 04:17) 04/09
130
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 130,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Till Bethard
Man brukar prata om moraliska finaler inom idrott. Det här är inte en sådan. Men denna åttondelsfinal i US Open är en moralisk semifinal. Vinnaren kommer gå till final i årets sista Grand Slam.

Det enda man kan anmärka på kring den här matchen är väl tiden. Mitt i natten svensk tid men ska man någon gång ställa klockan så är det väl kanske här. Tveklöst två av världens fem bästa spelare just nu i en av årets största matcher. Det kan liksom inte bli dåligt.

3-1 i inbördes möten för Kyrgios. Senast i Montreal där det blev tre set men där Medvedev knappast var förtjänt av sitt set. Kyrgios hade god kontroll på det hela.

Kyrgios var i final i Wimbledon senast. Han vet vad som gäller i de största turneringarna numera. Det här är inga konstigheter för honom. Och ska man vara riktigt ärlig, Medvedev får vara hur mycket världsetta han vill. Kyrgios respekterar honomn knappast ändå. Jag är helt övertygad om att Kyrgios går in till den här matchen med känslan att han är den bättre spelaren.

Matchupen passar Kyrgios bra. Han trivs bäst mot spelare som inte gör alltför mycket med bollen. Han kan både stå och bara hålla i och välja att attackera Medvedev. Det spelar ingen roll. Vilket spel det än blir så kommer Kyrgios trivas.

Nu låter det som att Kyrgios är någon slags given favorit. Så är det inte. Det är i min värld två jämna spelare, kanske är Medvedev lite bättre. Sen känns Medvedev så klart tryggare också. Man vet aldrig med Kyrgios. Man vet aldrig riktigt vad man får. Men säg såhär då, om båda två gör en bra match. Då tror jag Kyrgios vinner.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback