Reklam

Daniel Evans/Ken Skupski - Felix Auger Aliassime/Alex De Minaur: 2

Matchcenter
21 juni 2019 at 17:40 - Tennis, ATP
Court 1
17 jun 2019 at 08:56 (Uppdaterad 21 jun 2019 at 18:55) 17/06
199
0
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 171,60%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: London. Underlag: Gräs.

Det här är ett så dåligt satt odds att...ja, dåligt är det. Men bra för oss. Bara att hoppas att resultatet trillar vår väg också. Som synes är motståndarna tyvärr trots allt favoriter.

Tre singelspelare i matchen. Evans, Auger-Aliassime och De Minaur. Auger-Aliassime är en världsspelare numera och De Minaur är på väg dit. Evans kämpar fortfarande för att ta sig tillbaka till topp-50 där han en gång var, men han är inte nära Auger-Aliassime och De Minaur i spelstyrka. Evans också svag i dubbel, så i den här matchen är han det svagaste kortet.

Skupski är matchens enda dubbelspecialist. Han blev nyligen dumpad av sin brorsa som valde att börja spela med Murray istället. Förståeligt att han tog det beslutet i och för sig, Murray är en mycket bättre dubbelspelare och storebror Skupski har länge varit den svaga länken i deras par. I den här matchen kanske Skupski ändå är ett starkt kort. Han ska vara lite bättre i dubbel än de här singelspelarna, men vi snackar väldigt marginellt. 

Evans/Skupski har fördel av hemmaplan och att de har en specialist i sitt par. Men väldigt tunna grejer att plocka fram en favorit på. Matchen är för mig fullkomligt vidöppen och oddsen som finns att tillgå just nu är enormt höga.

Allra högst hos Bethard. Om man ännu inte är kund där får man 500 kronor i boost när man blir det.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback