advert

Dallas Stars - St. Louis Blues

12 maj 2016 at 04:05 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Klarar Jamie Benn pressen att bära sitt Dallas till konferensfinal?

Jamie Benn har tillsammans med Jason Spezza stått för 28 poäng på 12 matcher. De två herrarna är givetvis en stor anledningen till att Dallas är där de befinner sig just nu. St. Louis har krigat på bra genom hela matchserien men när det kommer till match sju och Dallas har hemmaplan tror jag det blir tufft för Blues att orka med.Jämför man de båda truppernas poängproduktion genom hela slutspelet ser man att i Blues finns det fyra spelare som har gjort tio eller fler poäng. I Dallas finns det bara tre spelare som gjort sex eller fler poäng. Den offensiva bredden verkar helt enkelt vara bättre i St. Louis medans spetsen är vassare i Dallas. En spelare som verkar ha stannat av lite är John Klingberg som inte varit särskilt produktiv såhär långt. En spelare som är otroligt nyttig i fem mot fem såväl som i numerärt överläge.

För att Blues ska kunna ta sig till konferensfinal måste målvakts- och försvarsspelet vara på topp, samtidigt som full fokus ligger på att stänga ner Benn och Spezza. Raka motsatsen gäller för Dallas, de måste skapa yta för sina producerande spelare och försöka trötta ut försvarsspelet i Blues.

Mitt tips

Matchen ikväll kommer med all säkerhet bli en jämn drabbning. Det är två lag som kommer göra allt för att ta sig vidare till nästa steg och vara med i fighten om en av två platser till Stanley Cup finalen. Men hemmafördel och ett på pappret skickligare lag väger alldeles för tungt för St. Louis som jag tror kommer få avsluta sin säsong inatt.

[bookmaker_bonus id=2]

Bäst odds på Dallas vinst hittar vi hos Unibet som erbjuder 2.55 gånger pengarna. Ett spelvärt odds som känns rätt högt med tanke på hur starka Dallas visat sig vara på hemmaplan. Dessutom är det nu de verkligen sätts på prov och kan visa för hemmafansen att de har vad som krävs. Senast laget var i konferensfinal var säsongen 07/08 och detta är det tredje slutspelet sedan dess. Detta kommer bli en riktig rysare.
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta
Feedback