Reklam

Dallas Stars - Ottawa Senators: 1

Matchcenter
6 mars 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
5 mar 2018 at 17:03 (Uppdaterad 6 mar 2018 at 07:18) 05/03
33
0
Chans (1-X-2): 57-19-24%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Inatt kliver in på den hederliga gamla magkänslan igen när Dallas tar emot Ottawa. Hemmalaget har allt att spela för de sista veckorna medan Ottawa mer eller mindre har rundat av. Jag tror inte Ottawas spel passar så bra emot just Dallas.

Dallas innehar just nu en av wildcard-platserna i Western Conference och behöver fortsätta plocka poäng ifall de ska behålla sin slutspelsplats. Formen för Dallas har gått ner en aning jämför med för ett par veckor sedan, men man gör det fortfarande bra och har väl ingen större anledning att oroa sig ännu. Tittar man på de fem senaste matcherna så har man vunnit tre av dem. Jag tycker ändå det känns som man är i riktigt bra form på något sätt trots att man förlorat två av dem. Förlusterna kom emot Winnipeg och Tampa, vilket inte är något att skämmas för. Vinster sedan mot St Louis, LA och Calgary. Idag möter man Ottawa som är det klart sämsta av de fem senast nämnda och jag tycker helt enkelt man borde ha bra chans. Man är riktigt stora favoriter för att vara NHL såklart, men känslan är att Ottawas spel för tillfället bör passa Dallas rätt bra. Sens är inne i en trend där det blir väldigt mycket mål. Man gör en del framåt, men släpper såklart också in en hel del bakåt. Man har inget att spela för och då kan det lätt bli så. Ottawa har de senaste säsongerna varit ett lag som lever mycket på energi, och när man spelar på resande fot så har man inte publiken i ryggen på samma sätt som på hemmaplan. Borta mot hemmastarka Dallas kommer man få det tufft. Oddset må vara i lägsta laget, men magkänslan ligger utan att blinka på Dallas.

Talar för spelet

  • Formen. Dallas har gjort bra matcher den senaste tiden och Ottawa är alldeles för ojämna. De släpper in många mål och mot ett offensivt skickligt Dallas får man det jobbigt.
  • Motivationen. Hemmalaget har allt at spela för och Ottawa ska bara spela av säsongen. När lag spelar utan större motivation så är man hellre offensiva än tänker på defensiven i de flesta fall. Dallas är skickliga offensivt och kommer få bra målchanser idag.
  • Dallas är riktigt starka på hemmaplan. Man har vunnit mycket där och när dessutom Ottawa är riktigt svaga på resande fot så tror jag man kommer få det tufft. Ottawa har bara vunnit 8 av 32 bortamatcher.
  • Jämför målvaktspositionen och där är Ben Bishop ett klart starkare kort. Han har varit bra under hela säsongen, men på hemmaplan är han ännu bättre och räddar över 93% av skotten.

Talar emot spelet

  • Offensivt så gillar jag ändå vad jag ser av Ottawa. Man har ett par yngre förmågor som har mycket hockey i sig. Får dem lite ytor så ska man inte räkna bort dem. Dessutom Erik Karlsson där bak.
  • Dallas må vara bra, men det känns också som ett lag som är ganska ojämnt med jämna mellanrum. Man har en femma som är riktigt bra plus någon till och fungerar inte nån av dem så har de helt klart svårt att vinna sina matcher.

Jag tycker som sagt oddset kanske är i lägsta laget, men känslan är bra. Dallas måste ta sina poäng och jag tycker man bör ha bra chans mot ett ganska oinspirerat Ottawa. Jag testar raka ettan till oddset 1.80 hos interwetten som är högst på marknaden.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback