Reklam

Dallas Stars - Minnesota Wild: 2

Matchcenter
1 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
American Airlines Center
31 mar 2018 at 16:22 (Uppdaterad 1 apr 2018 at 04:50) 31/03
33
0

Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 108,30%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Vi fortsätter att gå på lite motivationstips. Inatt blickar vi emot Dallas Stars igen som har haft en tung tid på slutet. Idag tar man emot ett Minnesota som jagar viktiga poäng för att säkra slutspel och man borde ha mer motivation än hemmalaget.

Dallas har vi gått emot ett par gånger på slutet och vi gör det även den här kvällen. Senast jag gick emot dem var i hemmamatchen mot Philadelphia där man på något sätt lyckades bryta sin förlustrad och vinna med 3-2 efter overtime. Då hade man tur helt enkelt och Philadelphia var klart bäst matchen igenom, men lyckades inte förvalta varken spelövertag eller målchanser. Matchen mot Minnesota nu inatt är returmöte mellan lagen från matchen som spelades för två dagar sedan i Minnesota. En match som Minnesota vann ganska enkelt med 5-2. Nu har tåget gått för Dallas och man kommer verkligen inte att komma till något slutspel. Minnesota däremot har klivit upp på tredjeplats i sin division, men man är fortfarande inte helt klara för slutspelet även om det ser väldigt bra ut. Man bör återigen ha goda chanser att vinna. Formen är helt okej även fast inte resultaten gått med dem. Man har trots allt mött ganska tufft motstånd den senaste tiden och nu när man istället möter ett lag utan större motivation så är det klart man ska ha bra chans. Problemet är väl lite att man haft problem på resande fot, men i de här läget av säsongen så tänker jag inte speciellt mycket på det.

Talar för spelet

  • Motivationsspel till viss del. Dallas har sex poäng upp till slutspelsplats med fyra matcher kvar och då är det många lag inblandade och vissa har också en match extra kvar. Det kommer inte gå och man får en tidig semester i Dallas.
  • Formen hos hemmalaget är ju brutalt dålig. Inför matchen som man vann mot Philadelphia hade man åtta raka nederlag och nu senast mot Minnesota var man tillbaka på samma spår igen.
  • Jag tror jämnheten och bredden hos Wilds avgör igen. Dallas har en brutalt bra förstakedja, men det är också den enda femman som producerar. Ska man bli ett topplag så måste resterande del av truppen komma igång och som det är nu så får man sikta in sig på nästa säsong istället.

Talar emot spelet

  • Minnesota och deras spel på bortaplan är klart sämre än det man har på hemmaplan. Man är inte på något sätt dåliga där, men jämför man stats hemma vs borta så är det en ganska väsentlig skillnad.
  • Får förstakedjan i Dallas lite för mycket tid så är dem alltid farliga. De är en av ligans bästa femmor och det är en femma som inte någon femma i Minnesota kan mäta sig med.

Jag tror på motivationen här. Dallas har varit så dåliga den senaste tiden och det finns ingen anledning att tro på att det ska vända just idag. Jag testar Minnesota inklusive övertid/straffar till oddset 1.90 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback