Reklam

Dalen - Kalmar: 2

14 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
14 nov 2018 at 15:22 (Uppdaterad 14 nov 2018 at 21:21) 14/11
57
0
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 5/10
Hit/Miss: 6-5
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Dalen tar ikväll emot nykomlingen Kalmar där viktiga spel står på poäng. Båda lagen ligger utanför allettanstrecket så poängen idag är ytterst viktiga. Kalmar måste vinna för att inte hamna för långt efter och man bör ha hyfsad chans.

Dalen är ett lag som jag pratat gott om den här säsongen. Man startade försäsongen på ett strålande vis då man i princip vann emot alla lag. När serien väl började verkade formen dock lagt sig en aning och man har varvat topprestationer med riktiga bottennapp. I grund och botten är man ett väldigt kapabelt lag, men det finns också en del att jobba på. Kalmar är nykomlingar, men har gjort det helt okej. Man är fyra poäng under strecket till allettan och en seger idag mot Dalen är nästan ett måste ifall man vill allvarligt haka på lagen ovan. Kalmar har också ett bra lag på pappret och får man bara ihop det och blir mer jämna i sitt spel så är man också ett lag som har alla chanser i världen att hamna på rätt sida av strecket. Båda lagen kommer med okej form till dagens match och det bör bli jämnt på förhand.

Talar för spelet

  • Dalen har varit väldigt slarviga i sitt försvarsspel till och från under säsongen. Kalmar är disciplinerade bakåt och lär få sina chanser att kontra på hemmalaget.
  • Kalmar kommer till spel med nästintill full trupp. Dalen har lite småskavanker.
  • Evan Allen i Kalmar. Ny från Manglerud och har gjort tre poäng på sina första två matcher. En spelare som är otroligt skicklig offensivt och skulle han bara ha rätt inställning till ishockeyn så skulle han kunna spela högre upp. På den här nivån funkar han definitivt och ett fint tillskott för Kalmar.

Talar emot spelet

  • Kalmar är absolut inte lika bra på resande fot som man är på hemmais. 
  • Dalen har en fruktad förstafemma, som dock har varit ur form en aning, men när de är bra så är det en av de bättre i serien.

Jag tror det blir en jämn match där det kommer bli små marginaler som avgör. Oddset är högt på bortalaget och kanske blir Evan Allen skillnaden idag? Jag testar Kalmar att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.70 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback