Reklam

Crvena Zvezda Beograd - FC Bayern Munchen: 1

Matchcenter
2 januari 2020 at 19:00 - Basket, Europa - Euroleague
1 jan 2020 at 08:01 (Uppdaterad 2 jan 2020 at 20:47) 01/01
53
0
Chans (1-X-2): 63-5-32%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss: 93-63
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Euroleague

De rasar för närvarande, Bayern. De har i och för sig två segrar på de sju senaste men dessa segrar kom mot rena bottenlag. I konkurrens med hyfsade lag har de inte längre chansen som de till viss del hade i början av säsongen och det lär komma en ny torsk här.

I början av säsongen var det lite av nyhetens behag för Bayern och i synnerhet Monroe som dominerade under korgarna. Mycket lag spelare, Monroe som på lathet slarvat bort sin NBA-karriär. I början av säsongen la han manken till och var dominant i matcherna här i Euroleague men i de senaste matcherna har han inte ens fått starta och när han väl kommit in har han varit misslyckad. Han är en enda riktigt bra spelaren i Bayern och när hans spel fallit har Bayerns spel följt med.

Röda Stjärnan går bra nu

Röda Stjärnan började säsongen svagt, precis tvärtom mot Bayern faktiskt. Men på slutet har det gått riktigt bra. De har 5-2 på de sju senaste och spelar just nu kanske inte som ett topplag, men i alla fall ett lag bakom toppen.

Röda Stjärnan är det klart bättre laget här och man är dessutom extremt hemmastarka. Jag tycker allt talar för att de vinner matchen och oddset är jättebra.

Sugen på en bonus till matchen? Kolla in alla våra bonusar.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback