Reklam

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals: 2

Matchcenter
20 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Nationwide Arena
19 apr 2018 at 16:34 (Uppdaterad 20 apr 2018 at 04:11) 19/04
39
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Caps och Columbus har hittills spelat tre jämna matcher där alla tre slutat oavgjort efter sextio minuter. Washington tog chansen senast och reducerade till viktiga 2-1 i matcher och dagens match är också väldigt avgörande för deras del.

Washington lyckades äntligen vinna mot Columbus senast efter att Lars Eller turligt nog tryckt in pucken i förlängningen bakom en storspelade Sergej Bobrovsky. Det var nog härligt för alla inblandade i Washington med tanke på att man förlorade två raka hemmamatcher på övertid, trots att man kanske varit det lite bättre laget rakt igenom den här serien. Idag tar man nya tag och jag räknar med ett taggat hemmalag. Samtidigt tror jag också spänningen släppte lite hos Caps-spelarna eftersom man äntligen fick vinna. Med tanke på hur de två senaste matcherna sett ut så känner jag ändå att Caps har väldigt bra chans igen. Columbus är ett bra lag utan tvekan och man gjorde en imponerande avslutning, framförallt offensivt. Jag tycker dock att man släppte in lite för mycket mål de sista matcherna och känslan är väl att man måste tighta till det rejält ifall man ska lyckas i ett slutspel, speciellt nu när man möter en offensiv som i grunden är väldigt vass. Jag tycker att man haft lite problem senaste matcherna och tror hemmaplan idag så kommer jag gå emot Blue Jackets. Washington är ett bättre lag enligt mig, även om jag gillar Columbus väldigt mycket.

Talar för spelet

  • Caps har varit det spelförande och bättre laget i alla matcher, och framförallt i de två sista. Fortsätter man så kommer Columbus få det tufft att stå emot. Segern senast var viktig och jag tror man har bra chans igen.
  • Columbus har varit bra framåt, men samtidigt släpper man också in väldigt många mål bakåt. Mot ett Washington som har sin stora styrka i offensiven så är det klart att man kommer vara lite extra sårbara.
  • Holtby tillbaka i kassen senast var ett lyft? Ja, förmodligen. Även fast Grubauer gjort en grym säsong så spelar rutinen väldigt stor roll och han kom in med pondus i förra matchen.
  • Inbördes så har faktiskt Washington haft det väldigt lätt för Columbus senaste säsongerna. Tittar man inklusive slutspelsmatcherna här så har Washington ändå dragit det längsta strået i sju av de tio senaste matcherna.

Talar emot spelet

  • Columbus är hemmastarka och det är en viktig aspekt i ett slutspel som sagt. De har en härlig publik och Columbus spelar som bäst när de får god energi från publiken. Förlorar ett så pass hemmastarkt lag två raka matcher?
  • Bobrovsky har varit magnifik i de tre första matcherna. Han gör spektakulära räddningar och har räddat dem flertalet gånger. Han är en världsmålvakt när han är i form.

Jag tycker ändå att oddset är kart godkänt här. Caps är starka och har gjort bra matcher, men fick inte för dålig utdelningi de två första matcherna. Jag tror man fortsätter på vinnarspåret och testar därför Washington inklusive övertid till oddset 2.10 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback