Reklam

Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings: 1

Matchcenter
14 december 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Nationwide Arena
13 dec 2018 at 18:18 (Uppdaterad 14 dec 2018 at 08:56) 13/12
25
0
Chans (1-X-2): 58-20-22%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Ikväll är det möte mellan två lag som haft en lite tyngre period. Columbus har spelat helt okej, men har haft det tungt defensivt. Man möter ikväll Kings och det på pappret ser ut som en passande uppgift på förhand.

Hemmalaget i kvällens match är ett lag som jag personligen gillar väldigt mycket. Jag tycker att man har mycket kvalité i truppen och att man i sina bästa stunder spelar en väldigt rolig ishockey. Columbus har de senaste säsongerna faktiskt seglat upp lite som ett topplag. Man är alltid tuffa att möta och man har ett bra lag rakt igenom om man tittar på pappret. Kings har jag också haft ett gott öga för under många säsonger, men det känns lite som att man måste få in en hel del nytt för att det ska hända något. Man har visserligen bytt tränare nu, men jag tror ärligt talat inte att det är det som är problemet. Laget måste göra en liten ombildning och starta om på nytt. Att man är dåliga för tillfället beror på att man helt enkelt har för tunn trupp.

Talar för spelet

  • Framförallt så lyfter jag fram skadeläget hos Kings. Man saknar en drös med spelare och har gjort under ett tag. Till kvällens match kan upp emot sju-åtta spelare saknas, däribland Kovalchuk, Martinez och Phaneuf.
  • Kings saknar spets. Man har Kovalchuk på skadelistan, vilket är kanske den enda som kan göra något på egen hand offensivt, även om det ibland blir lite för mycket. Dessutom börjar deras "stjärnor" bli lite för gamla.
  • Kings är bedrövliga på bortaplan där man endast vunnit 4 av 13 matcher.

Talar emot spelet

  • Columbus form. Ja, Kings form är lika kass som Columbus, men fortfarande oroande att de inte kan prestera med såpass bra lag. 
  • Inbördes så har faktiskt Kings vunnit åtta av de tio senaste matcherna. 

Ja, jag framhäver mycket hur dåliga Kings är som lag, men så är det nog. Columbus är bra i grunden och ska bara vinna detta. Jag spelar Columbus att vinna under ordinarie tid till oddset 1,82 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback