Annons

Christopher Eubanks - Soon Woo Kwon: 2 - Speltips

Matchcenter
16 januari 2023 at 06:30 - Tennis, Grand Slam |
Court 15, Melbourne Park
15 jan 2023 at 11:13 (Uppdaterad 16 jan 2023 at 09:39) 15/01
39
+1
Chans (1-2): 34-66%
Spelvärde: 109,56%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Till Bethard
Visst kan man tänka att det här är en högriskmatch för Kwon efter hans smått osannolika titel i Adelaide men kan det verkligen överskugga allt?

Han vann i Adelaide, Kwon trots att han egentligen förlorade i kvalet. Inte alls unikt. Det har hänt märkligt många gånger på atp-touren faktiskt att spelare ramlat in i turneringen som kvalförlorare och sen gått hela vägen. Det borde förstås vara snudd på omöjligt. Är man inte bra nog att vinna en kvalmatch, då borde man kanske inte vara bra nog att vinna fem matcher mot tuffare motstånd heller.

Bara ett par dagar sen den titeln för Kwon och självklart, den är ett orosmoment när man ska värdera den här matchen. Är han sliten? Kommer han kunna ladda om?

Han är en spelare med god moral, Kwon. Han är inte direkt någon lynnig rackare som kan skita i en match utan det är väl eventuella skadeproblem som är emot, och där tror jag inte heller det är några problem. Och självklart, hans insatser tidigare i veckan andas ju onekligen form.

Eubanks gjorde det helt okej veckan som var men när motståndet blev lite halvtufft blev han överkörd av Goffin och någonstans så. Han är inte alls ofarlig, Eubanks. Han är rankad 123 i världen och har ett spel med hög svårighetsgrad som gör honom kapabel. Men han blir också otroligt tunn när bollen är i spel mot starka motståndare. Hans grundslag är hopplöst osäkra och jag tror han kommer få problem här med att Kwon hela tiden kommer ha honom under press.

Kwon klart bättre och Kwon vinner, tror jag.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback