Reklam

Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes: 2

Matchcenter
9 november 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
United Center
8 nov 2018 at 21:28 (Uppdaterad 9 nov 2018 at 05:00) 08/11
34
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-4
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Chicago har haft ett par hektiska dagar i klubben. Nu tar man nya tag och första matchen efter att man sparkar coach Quenneville så tar man sig an Carolina som också är inne i en negativ trend. Jag tror bortalaget är det lag som vänder på skutan.

Chicago har som sagt haft ett par riktigt jobbiga dagar då man för ett par dagar sedan sparkade den legendariska coachen Joel Quenneville. En tränare och profil som gjort otroligt mycket för hela organisationen. Dock kanske det med all rätt var att han fick gå efter den tunga starten och också ett par ganska tunga säsonger bakom sig. Formen är som sagt inte bra hos Chicago och jag tror den fortsätter att vara tung även idag. Carolina var laget som öppnade säsongen galant och överraskade väldigt många. Formen har dock lagt sig och nu är man i samma sits som Chicago med en hel del förluster i ryggen. Innan säsongen så var det nog inte många som trodde att Carolina skulle vara favoriter borta emot Chicago och läget är som det är. Jag tror helt enkelt Carolina håller favoritskapet.

Talar för spelet

  • Carolina har trots sina förluster ändå spelat helt okej. Man skapar fortfarande massvis med lägen, men får inte in pucken. Det är bara en tidsfråga innan målen kommer.
  • Myten om att lag börjar spela bättre när man byter coach brukar oftast stämma, men just i det här fallet tror jag ändå att spelarna har påverkats en hel del. Det kommer ta ett tag för dem att ställa om sig.

Talar emot spelet

  • Just det omvända mot punkten ovan. De får en jädra injektion och lyfts av tränarbytet. Det är såklart det kan bli så.
  • Är fortfarande lite orolig för en sak om Carolina och det är om dem överpresterade i början? Det kan visa sig att man blir lika dåliga som man var förra säsongen.

I mitt tycke är det en jämn match, men jag tycker ändå att Carolinas spel har imponerat en hel del, trots sina förluster. Jag tror man har bra chans och testar Carolina att vinna inklusive OT/SO till oddset 1.90 hos Nordicbet

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback