Reklam

Casper Ruud - Marcos Giron: 2

Matchcenter
4 november 2021 at 19:40 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
4 nov 2021 at 09:50 (Uppdaterad 4 nov 2021 at 20:47) 04/11
124
+1
Chans (1-2): 69-31%
Spelvärde: 117,80%
Lägsta spelbara odds: 3,23
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Åttondelsfinal i Paris och en av många fina matcher idag. Men här, det bästa oddset om man frågar mig.

Han har tagit enorma kliv framåt som hardcourtspelare senaste månaderna, Ruud. Han är numera en toppspelare även på hardcourt. Jag känner mig dock lite tveksam till att han nu värderas lika högt på hardcourt som på grus. Jag tror han kommer åka på pumpen oftare på hardcourt, för även om han utvecklats mycket, han är inte lika bra på hardcourt som på grus.

Sen tror jag också att det här kan bli en problematisk motståndare för honom.

För Ruuds del handlar allt, verkligen allt, om att motståndaren ska slå bort sig. Han kan absolut attackera med sin forehand, men det är inte det som är hans spel. Hans spel är att inte missa, och att få motståndaren stressad. 

Kort sagt, är man lite osäker, har svårt att hålla säkerheten i långa dueller och så vidare, då är det väldigt jobbigt att möta Ruud.

Men har man sin egen stora svaghet i försvarsspelet, och är duktig på att driva på spelet utan att missa. Då är Ruud exakt den toppspelare man vill möta.

Girons stora svaghet är att han är långsam. Om man börjar pressa honom så hinner han till slut inte med i hörnen. Men får han själv stå och bolla utan att vara pressad och ännu hellre driva på spelet, då är han riktigt bra. Jag tror att han kan vara bra nog för att slå Ruud idag.

3,80 på Bethard, högst odds i världen. Taget på Giron.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback