advert

Carpi - Pisa

3 oktober 2016 at 22:30 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Carpi är ett betydligt bättre lag i grunden och tycker man börjat komma igång nu, framförallt framåt. Pisa har haft väldigt mycket flyt inledningsvis, nån gång måste det flytet ta slut. Carpi gör 2 mål för tredje matchen i rad!?

Ja hemmalaget Carpi har alltså gjort 2 mål senaste två matcherna, mycket tack vare att Lasagna arbetat sig in i en bra form efter skadan och levererar både mål och assist. Kommer bara Carpi upp i en normal nivå så är man det klart bättre laget i en sån här match. Och tycker mig sett att man börjat få igång laget nu på slutet ändå. 2-2 borta mot Brescia som är i bra form är helt okej, sen 2-1 senast hemma mot Entella med bud på fler mål dessutom. och så möter man nykomlingen Pisa som haft en del kaos inför säsong men även under säsong.

Kollar vi till truppen så saknas målvakten Belec och backen Struna som är inkallade till respektive landslag. Och defensivt är Struna ett avbräck här. Annars är det inga fler som saknas. Catellani är ur form men kan komma in från bänken och visa sin kvalité ifall det skulle behövas, för han har onekligen mer boll i sig än vad han fått ut hittills. Annars har man ju Lasagna som nämnt från start och farliga kanter också.

I Pisa så går det lite för bra just nu. man har egentligen inte spelat så bra men haft flyt med mål med sig och sen klara chanser som motståndarna missat. Man är den klart sämsta nykomlingen i serien tycker jag och ska va glada ifall man håller sig kvar när säsongen lider mot sitt slut. 2 segrar och 1 oavgjord senaste 3 matcherna borde nästan varit 2 förluster och 1 oavgjord snarare. Senast var man det sämre laget hemma mot Ascoli (2-1) som förtjänade minst 1 poäng, och innan det hade man tur borta mot Frosinone (0-0) och segern hemma mot Brescia (1-0) var ett rån i princip.

Inga större avbräck, men man har stora frågetecken på mittback Lisuzzo och högerback Longhi som båda inte är i fysisk toppform. Redan innan matchen mot Ascoli var det ju kris då man inte kunnat träna ordentligt och att man inte kunnat betala ut löner osv. Något bättre nu med tränandet men långt ifrån det optimala. Men båda kommer testas sent. Stora avbräck ifall dom inte kan medverka. Men tränare Gattuso kommer köra sin 4-3-3 som i grunden är en offensiv taktik. Frågan är om det kommer hålla mot ett Carpi på bortaplan.

Jag tror Carpi kan göra 2 mål i sin tredje match i rad här mot ett Pisa som haft lite väl mycket flyt senaste tiden. Förra säsongen skiljde det 2 divisioner mellan lagen och Carpi har nästan samma trupp nu som då. Carpi över 1.5 mål till oddset 2.05 hos ComeOn är absolut taget. Men vi håller ner insatsen en aning. Avanti Carpi!
  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
Feedback