Reklam

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators: Över 5,5 Mål

Matchcenter
27 mars 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
26 mar 2018 at 18:01 (Uppdaterad 27 mar 2018 at 03:30) 26/03
31
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
En match som inte har någon större betydelse för något av lagen är den mellan Carolina och Ottawa. Hemmalaget har såklart en liten liten möjlighet, men den är alldeles för långt borta för att vara trolig. Jag räknar med en ”publikmatch”.

Carolina har kämpat och slitet i nedre delan av tabellen under hela säsongen, men kan väl från ett par matcher tillbaka också inse att det blir otroligt tufft att hämta ikapp lagen över i kampen om en slutspelsplats. Det går såklart, men jag skulle säga att det dock är ogenomförbart. Tittar man på de senaste matcherna Carolina spelat så känns det som att man kunnat slappna av lite mer och då också fått lite mer utdelning offensivt, vilket kanske varit ett av de stora problemen den här säsongen. Man klarar ofta av att föra matcherna, men dålig utdelning framåt samt släppt in en hel del mål är ingen bra kombo. Ottawa har inte heller någon stark säsong bakom sig. Nu spelar man likt Carolina bara av säsongen och med tanke på hur det sett ut framförallt de tre senaste matcherna så borde det väl ändå vara goda chanser till ett målkalas idag också. Man har släppt in 18 mål på de tre senaste och det säger väl en del. Man mötte faktiskt Carolina häromnatten i en match där Canes vann med 5-2. Nu är det returmöte och jag anser att man har helt okej chanser att vinna, men ser att överspelet känns klart bättre. Jag räknar med en öppen match där målvakterna kommer att få den tuffaste och svettigaste uppgiften.

Talar för spelet

  • Två lag som inte har något att spela för brukar i regel betyda att det bli lite mål. Det är klart roligare att spela anfallshockey än det är att spela försvarsspel och räknar också kallt med att det blir så även idag.
  • Det är två lag som inte har en målvakt som har imponerat den här säsongen. Ward och Condon är strax över 90% och  Darling och Anderson ligger strax under 90. Det är inte okej och det är klart det är rätt svaga siffror för att vara NHL.
  • De senaste matcherna har visat lite hur lagen tänker för tillfället. Carolina har varit inblandade i målfester i varenda match samt Ottawa som fullständigt klappat ihop bakåt.

Talar emot spelet

  • Historiskt sett så brukar det vara tighta matcher mellan dessa lag. Två av tre den här säsongen har slutat klart under linan bland annat. Dock helt andra förutsättning nu än vad det var för några månader sedan.
  • Risken med två lag som inte har något att spela för är att tempot kan bli väldigt lågt ibland. Det kommer säkert sökas en och annan passning som egentligen inte borde lagts och på så sätt också kan det bli lite för svårt ibland.

Jag tror dock det här blir en öppen tillställning. Det är två lag som gillar offensiv ishockey och dessutom två unga trupper. Tycker det mesta talar för att vi klarar linan och för den våghalsige finns högre linor. Jag nöjer mig dock med standard på över 5.5 mål till 1.75 hos Interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback