Reklam

Calgary Flames - Vancouver Canucks: 1

Matchcenter
7 oktober 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
Scotiabank Saddledome
6 okt 2018 at 23:45 (Uppdaterad 7 okt 2018 at 06:57) 06/10
26
0
Chans (1-X-2): 58-20-22%
Spelvärde: 107,30%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 7-4
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Vi fortsätter på lördagsnatten och den match som avslutar denna omgång är Calgary och Vancouver. De möttes i premiären för ett par dagar sedan där Nucks vann. Nu tror jag det blir välförtjänt och ganska lätt revansch för hemmalaget.

Calgary åkte till Vancouver i onsdags för att bärga hem två poäng direkt. Man var ganska stora favoriter för att vara på bortaplan, men jag tycker också att man hade gjort sig förtjänta av att vara favoriter. De som vann matchen var dock Vancouver och det tack vare ett stabilt försvars- och målvaktsspel samt en effektivitet offensivt som verkligen inte Calgary hade just den dagen. Idag tror jag dock på en ganska snabb revansch. Vancouver är på pappret ett sämre lag än Calgary och det kommer garanterat visa sig i tabellen när säsongen är klar. Jag trodde Calgary skulle vinna första matchen, men nu när istället förlorade så gör det bara att jag tror ännu mer på dem idag. Man har värvat ihop ett spännande lag på pappret oh uppgiften idag kan inte bli lämpligare. Jag tycker att handikappet tillochmed kan gå att spela, men nöjer mig helt enkelt med raka ettan.

Talar för spelet

  • Revanschlustan. Den har nog en ganska stor inverkan här. Det är sällan det lag som är sämre på pappret sveper det andra när de spelar back-to-back mot varandra. Calgary kommer vara supertaggade utan tvekan och man bör lösa detta relativt enkelt.
  • Spelmässigt förra matchen så var det inget snack om vilket lag som var spelförande och skapade flest chanser. Ser det ut på samma sätt så har jag svårt att se Canucks hålla ut ännu en match.
  • Historiken. Förra säsongen vann Calgary tre av fyra matcher mot Vancouver, det räcker för mig. Tittar man på hur matchbilden såg ut i varje match så är det ett under att de inte vann alla fyra.

Talar emot spelet

  • Vancouver bör prestera bättre på resande fot än man vad man borde göra på hemmaplan. De har ett spelarmaterial som bör passa bäst för att ställa upp och gå på kontring och det är precis vad man kommer att få göra inatt.
  • Jacob Markström. Han spåddes en lysande framtid, hamnade lite som bortglömd och har nu kommit tillbaka och tagit förstaspaden. Sveriges nya stormålvakt utan tvekan och han har förmågan att fullständigt spika igen när han är i form. Fördel Nucks på målvaktsfronten idag.

Jag tror trots att Markström säkerligen kommer att vara bra, att Calgary löser detta. Man har ett bra lag på pappret och lär vara rejält revanschsugna sen i onsdags. Jag testar Calgary att vinna under ordinarie tid till oddset 1.85 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback