Reklam

Calgary Flames - Nashville Predators: 1

Matchcenter
20 oktober 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
Scotiabank Saddledome
19 okt 2018 at 17:19 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 05:45) 19/10
37
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-5
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Toronto svek under gårdagen, men Edmonton gjorde jobbet då Boston inte orkade med som väntat. Inatt tar jag nya tag mot en underdog där jag tycker hemmaplan borde ha en liten, men kanske också avgörande betydelse.

Calgary slog häromdagen tillbaka ett formtoppat Boston när man enkelt vann med 5-2. Man hade full kontroll från start och hade 3-0 efter den första perioden. De två avslutande perioderna spelade man bara av matchen och gästerna var inte i närheten av att hämta in den. Idag tar man nya tag mot ytterligare ett topplag och det är Nashville. Jag tycker insatsen senast var så pass imponerande att man bör kunna ha lika bra chans ännu en gång. Nashville har vunnit fem av sex matcher såhär långt och det känns också som att det behöver trilla in några förluster snart. Den enda förlusten såhär långt i ligan var mot just Calgary och den slutade 0-3, i Nashville dessutom. Man söker såklart revansch här, men jag tycker att Calgary har ett ungt och riktigt spännande lag på pappret som kan utvecklas till ett topplag inom en framtid.

Talar för spelet

  • Framförallt så har Calgary spelat fantastiskt på hemmaplan såhär långt, och det inklusive träningsmatcherna. Det är ett enormt tryck på matcherna och det höjer dem förmodligen ett litet snäpp energimässigt jämfört med bortaplan.
  • Nashville har ett ganska ungt lag, men Calgarys är ännu yngre och det tror jag bara är en fördel i det här läget. Preds är vana att vinna och vet om att de kommer att ta sig till ett slutspel. För Calgary är varje match en måstematch då man förmodligen kommer att få kriga väldigt länge om en plats bland de åtta första.

Talar emot spelet

  • På pappret är Nashville ett lag som är lite bättre, mer rutinerade och har också större ambitioner. När säsongen summeras kanske Calgary har överraskat många, men Nashville har förmodligen ändå tagit sig längre i ett slutspel.
  • Mike Smith var grym i matchen på bortaplan emot Nashville, men i övrigt har han haft en ganska tuff start och agerar lite ojämnt. Pekka Rinne är en toppmålvakt och också en av de bästa.

Jag tycker inte att värdet är lika stort som på Edmonton igår, men jag tycker ändå det är tillräckligt för att liras. Mitt spel blir därför Calgary att vinna inklusive OT/SO till oddset 2.00 hos ComeOn.

Lycka till!

/Heden

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback