Reklam

Buffalo Sabres - San Jose Sharks: 1

Matchcenter
28 november 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
KeyBank Center
27 nov 2018 at 09:38 (Uppdaterad 29 nov 2018 at 09:04) 27/11
45
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 110,70%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Buffalo Sabres har varit en av säsongens stora överraskningar såhär långt. Idag tar man emot San Jose där jag har på känn att en förlust ligger dem runt hörnet. Jag tycker ändå med förutsättningarna att det bör vara en bra chans för hemmalaget.

Buffalo och Rasmus Dahlin har gått otroligt bra den här säsongen. Man ligger faktiskt tvåa i Eastern Conference och från att ha gått ifrån att vara ett bottenlag så har man äntligen fått lite utdelning för det hårda jobb man lagt ner. Det är ett ungt och talangfullt lag som säkerligen kommer att bli bätter ju längre tiden går, men man kommer också att få motgångar då de yngre oftast är aningen mer ojämna. Formen är dock på topp nu, men idag möter man en tuff motståndare som kommer vara tighta bakåt. San Jose har spelat ojämnt, men är i grund och botten ett riktigt bra lag som mycket väl i slutändan kan vara med och slåss om bucklan om man får allting att stämma. Det känns som att Sharks kommit igång lite mer på slutet och är nu ett bättre lag än man var i början. Jag tycker dock att som förutsättningarna ser ut så bör Buffalo ha god chans att plocka ännu en seger.

Talar för spelet

  • Det går inte att inte nämna formen trots att det är ett uppenbart plustecken för hemmalaget. Om jag inte missminner mig så har Sabres nio raka segrar.
  • Hemmastyrkan samt att Sharks inte är lika starka på resande fot.
  • Buffalo har en liten fördel på målvaktsfronten. Martin Jones har inte varit på topp den här säsongen och är väl en av anledningarna till varför Sharks inte vunnit mer.
  • Buffalo har 14 vinster på de 17 senaste matcherna hemma mot San Jose.

Talar emot spelet

  • Det ligger en förlust runt hörnet för Buffalo. De fem senaste matcherna har man vunnit med ett måls marginal och man har haft lite flyt. Motståndet har dessutom inte varit så bra som det kommer vara idag.
  • I grunden är San Jose ett bättre lag? Ja, jag tror det iallafall om man tittar på spelarmaterialet.

Jag tycker oddset är bra på Buffalo här. Man har trots allt nio raka segrar och har imponerat hela säsongen. Då ska man inte vara underdogs. Jag testar Buffalo att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.05 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback